اردبیل – همزمان با هفته بزرگداشت استان اردبیل نمایشگاه خوشنویسی آثار استاد «عباس عرفانی» در محل نگارخانه موزه خطایی گشایش یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه شنبه این نمایشگاه با معرفی آثار هنرمند خوشنویسی اردبیل و نمایش ۳۷ اثر از آثار وی با هدف معرفی چهره های فرهنگی و هنری استان اردبیل کلید خورد.

در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه معاون سیاسی اجتماعی استانداری اردبیل به ضرورت راه اندازی موزه هنرهای معاصر در این استان تاکید کرد.

طاهر شریفی با تاکید به تدوام برگزاری نمایشگاه هایی از این دست گفت: ما نیاز به مکان ثابتی هستیم تا آثار مختلفی که مستمر تولید می شود فرصت نمایش و ارائه داشته باشد.

وی اهمیت روز اردبیل به به دلیل تاسیس سلسله صفوی دانست و افزود: در این روز که نقطه عطف تاریخ ملی کشور است نه در حد منطقه ای بلکه در حد ملی شکل گیری حکومت صفوی اهمیت دارد.

به گفته معاون سیاسی امنیتی استانداری اردبیل اهمیت این روز از آن روست که بعد از اسلام برای اولین بار حکومت صفوی توانست دولت های پراکنده و ملوک الطوایفی را متحد و یک دست سازد.

شریفی با اذعان به اینکه صفویه اولین حکومتی است که به صورت فراگیر حکومت ملی تشکیل داده است، اضافه کرد: با برگزاری برنامه های در راستای این روز می خواهیم هویت ملی ایرانی را پررنگ کنیم.

وی دلیل تسری دادن برنامه های روز اردبیل به هفته استان اردبیل را تعدد برنامه ها عنوان کرد و افزود: در سال های آتی برنامه ها حتی به شهرستان ها توسعه خواهد یافت.

معاون سیاسی امنیتی استاندار در خصوص نامه نگارش شده به ریاست جمهوری برای ثبت این روز در تقویم ملی تصریح کرد: ما این نامه را در سفر معاون اول رئیس جمهوری به آقای جهانگیری دادیم تا مورد بررسی قرار گرفته و در صورت تائید روز اردبیل در تقویم ثبت شود.

در این مراسم همچنین سرپرست حوزه هنری استان اردبیل نیز در به ضرورت تجلیل سالانه از یکی از مفاخر فرهنگی و هنری استان اردبیل تاکید کرد.

امیر رجبی در خصوص نحوه معرفی پتانسیل های فرهنگی و هنری استان اردبیل به مناسبت هفته گرامیداشت استان گفت: حوزه هنری در نظر دارد سالانه از یکی از مفاخر تجلیل کند.

وی از برگزاری شب شعر در شب چهارشنبه راس ساعت ۲۱:۳۰ دقیقه خبر داد و گفت: تلاش بر این است در قالب برنامه های مختلف ظرفیت های هنری به نمایش در آید.

سرپرست حوزه هنری استان در عین حال از برگزاری موسیقی موقامی در این برنامه یاد کرد و گفت: به دلیل معرفی این موسیقی در مناسبت های مختلف در نظر داریم از اجراهای موسیقی موقامی استفاده کنیم.

در کنار نمایشگاه خوشنویسی نمایشگاه اسناد تاریحی منتشر نشده اردبیل  و عکس هایی از شکل گیری دانشگاه محقق اردبیلی نیز گشایش یافت.

در این نمایشگاه ۲۰ عکس از تاریخ شکل گیری و توسعه دانشگاه محقق اردبیلی به همراه عکس هایی از رویدادهای تاریخی و بناهای شاخص و تاریخی اردبیل به نمایش درآمده است.

گفتنی است هر دو نمایشگاه تا هشت خرداد ماه سال جاری آماده بازدید شهروندان و مسافران تابستانی است.