به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا نعمت زاده در کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی که با موضوع بررسی مسائل و مشکلات فرآروی صادرات صنعت مخابرات و با حضور فعالان و صاحبنظران این صنعت برگزار شد، گفت: ضرورت حمایت از تولید داخل یکی از موضوعات مهمی است که همواره به آن توجه داشته ایم و تلاش می کنیم تا در این جلسات به طرح جامعی از چگونگی رشد و ارتقاء صنعت مخابرات دست یابیم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: این صنعت را جزء صنایع دانش بنیان و پیشرفته خواند که می تواند علاوه بر اشتغالزایی رشد ارزش افزوده بیشتری را به دنبال داشته باشد .
وی با دعوت از صاحبنظران، اساتید فن و فعالان این بخش از صنعت کشور تصریح کرد: ما آمادگی هر نوع همکاری برای پیشبرد اقدامات را داریم لذا از شما فعالین این عرصه تقاضا می کنیم دراین راه با ارائه وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به ضرورت داشتن برنامه راهبردی برای بخش های صنعتی مختلف گفت: با تدوین برنامه راهبردی مشخص برای صنعت مخابرات می توان چگونگی رشد کیفی، کمی، تکنولوژیکی، میزان صادرات و واردات و تعامل و همکاری با مراکز علمی و تحقیقاتی داخلی و خارجی را به صورت هدفمند تر دنبال کرد.
نعمت زاده همکاری و تعامل بیش از پیش دانشگاهیان با بخش صنعت را یکی از مولفه های مهم در رشد این صنعت و رسیدن به جایگاه مناسب آن در کشور دانست و گفت: تلاش می کنیم با تشکیل کمیته یا کارگروهی تخصصی هرچه بیشتر این تعاملات را سرع ببخشیم.
وی در ادامه سخنان خود بر لزوم سرمایه گذاری در بخش تحقیق و توسعه تاکید کرد و افزود: رشد تکنولوژی و فناوری همپای تغییرات جهانی موضوعی است که دراین صنعت بسیار حائز اهمیت خواهد بود از این رو می توان با فعال کردن مرکز تحقیقات مخابرات به این مهم کمک کنیم.
به گفته نعمت زاده، با داشتن برنامه ریزی هدفمند، تعیین اولویتها، سرمایه گذاری مشترک با دیگر کشورها و تعیین راههای توسعه صادرات دراین صنعت می توان به توسعه این صنعت با شتاب بیشتر کمک کرد. .