اصفهان - جانشین فرماندهی سپاه صاحب ‌الزمان(عج)، منطقه غرب را با عنوان سرزمین مجاهداهای خاموش توصیف کرد و از اعزام ۱۴ هزار نفر از اصفهان به اردوی راهیان نور غرب خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار سرتیپ دوم مجتبی فداء پیش از ظهر دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در ارتباط با آغاز اعزام اردوهای راهیان نور غرب توسط سپاه اظهار داشت: اردوهای راهیان نور در غرب کشور از تاریخ ۷ مرداد تا ۲۰ شهریورماه امسال ادامه دارد.

وی افزود: با توجه به زیرساخت های درنظر گرفته شده برای اعزام از سراسر کشور به اردوهای راهیان نور غرب، بیش از ۱۴ هزار نفر از استان اصفهان به این مناطق اعزام می‌شوند و امکان سفر خانوادگی نیز وجود دارد.

بازدید از کردستان و آذربایجان غربی در اردوی غرب

جانشین فرماندهی سپاه صاحب ‌الزمان (عج) استان اصفهان با بیان اینکه زائران در قالب کاروان و از دو استان کردستان و آذربایجان غربی بازدید می‌کنند، بیان داشت: شهرستان های همدان، بیجار، دیوان‌دره، سقز، بوکان، میاندوآب، مهاباد، پیرانشهر، سردشت، بانه در مسیر بازدید زائران اردوی غرب کشور قرار دارد.

وی ادامه داد: راهیان اردوی غرب طی این سفر از یادمان شهدای بروجردی، شهدای عملیات والفجر۲، شهید ناصر کاظمی و شهید محمدعلی گنجی فرماندهان تیپ ویژه شهدا، یادمان شهدای جنگلهای آلواتو و زندان دولتو، یادمان شهدای شیمیایی شهرستان سردشت، یادمان شهید مصطفی طیاره از شهدای پاکسازی جاده بانه سردشت و یادمان دو برادرشهید زین‌الدین (مهدی و مجید) نیز بازدید می‌کنند.

تفاوت های اردوهای راهیان نور غرب و جنوب

سردار فدا با بیان اینکه اردوهای راهیان نور جنوب و غرب کشور تفاوت های خاصی با یکدیگر دارند، تصریح کرد: در مناطق عملیاتی جنوب، کشور ایران با دشمنی در مقابل مبارزه می‌کرد که امکانات، محدوده، سلاح، تجهیزات و ادوات آن و منطقه و محدوده جغرافیایی درگیری مشخص بود اما در منطقه شمال غرب شرایط متفاوت تری داشتیم.

وی در توضیح بیشتر این تفاوتها اضافه کرد: حساب مردم مسلمان شمال غرب کردستان از منافقان جدا بود و مردم مسلمان و اهل سنت منطقه ابراز وفاداری خود را به انقلاب و نظام با تقدیم شهدای زیاد با عنوان شهدای پیشمرگ مسلمان و شهدای بومی منطقه کردستان و آذربایجان غربی در راستای مبارزه با ضدانقلاب اعلام کردند.

جانشین فرماندهی سپاه صاحب ‌الزمان (عج) استان اصفهان با بیان اینکه عناصر ضدانقلاب از ۱۵ روز بعد از پیروزی انقلاب اسلامی شروع به برنامه ریزی، توطئه چینی و جذب نیرو و استقرار آنها در این مناطق کردند، تاکید کرد: اوایل انقلاب، کردستان در اختیار نیروهای خودی بود ولی با توطئه گروهک ها و خیانت هیئت حسن‌نیت در آن زمان کردستان از دست نیروهای خودی خارج شد.

وی  ادامه داد: در واقع هیئت حسن نیت با خارج کردن یگان های نظامی و پاسداران از کردستان آن را تقدیم عناصر ضدانقلاب یعنی کومله‌ها و دموکراتها کردند.

سردار فدا گفت: فجایع مختلف در این منطقه و اتفاقات پاوه و سنندج از جمله حمله به بیمارستان و به‌ شهادت رساندن مجروحان در بیمارستان های پاوه و سنندج و شهرهای مختلف و به طور کلی شرایط سخت این منطقه موجب شد تا در تاریخ ۲۸ مردادماه سال ۵۸ امام خمینی‌ (ره) در پیامی خواستار آزادسازی پاوه و اعزام رزمندگان به این مناطق شدند که خیل عظیم رزمندگان در این منطقه حضور پیدا کردند.

فعالیت های جانبی رزمندگان منطقه غرب

وی در ادامه با اشاره به تفاوت کار رزمندگان در مناطق غرب با جنوب اظهار داشت: در مناطق غرب علاوه بر اینکه رزمندگان باید با عناصر ضدانقلاب و عوامل خوفروخته وابسته به استکبار جهانی درگیر شوند باید برای ایجاد امنیت پایدار، رساندن توسعه و طعم شیرین انقلاب اسلامی و رساندن خدمات جمهوری اسلامی به مردم منطقه نیز اقدام کنند.

جانشین فرماندهی سپاه صاحب ‌الزمان (عج) استان اصفهان تاکید کرد: همچنین عملیات مردم یاری، برقراری امنیت، سهولت تردد، فعال سازی و حضور دستگاه های مختلف آموزش و پرورش، شبکه بهداشت و دامپزشکی، جهادسازندگی، ایجاد ستاد کمک‌های مردمی و غیره، رفع محرومیت از مردم و سوادآموزی و بکارگیری آنها برای مقابله با ضد انقلاب، اطلاع‌رسانی و آگاهی رسانی به مردم در ارتباط یا ماهیت، هدف آنها از حضور در این منطقه و توطئه آنها برای جداسازی غرب وشمال غرب باید توسط یگان های حاضر در منطقه انجام می شد و نیروی جداگانه بری این امور وجود نداشت.

وی افزود: پاسداران و بسیجیان در کنار برادران ارتش، جهادسازندگی و پیشمرگ بومی در منطقه حضور و ثمره اقدامات آنها یعنی توجه به مردم و جداکردن صف ضدانقلاب از مردم شرایطی را ایجاد کرد که امروز می توان قسم بخوریم که ما در میان کشورهای کردنشین منطقه مانند عراق، روسیه و ترکیه امن ترین و مناسب ترین شرایط را داریم.  

سردار فدا گفت: در پرتو این امنیت امروز شاهد حضور مردم مختلف در این مناطق، امنیت شبانه‌روزی و سهولت تردد در مناطق مختلف کردستان هستیم.

 وی اضافه کرد: اکنون زمینه اشتغال جوانان و کاهش بیکاری در این منطقه به ‌خوبی فراهم شده است و بسیاری از مشکلات قبل از انقلاب مانند فقر اقتصادی و اجتماعی و بی‌سوادی کاهش یافته و شاهد درصد بالای سواد، جمعیت وفادار و معتقد به نظام در این منطقه هستیم.

تقدیم ۵۶۰۰ شهید اصفهانی برای برقراری ثبات و امنیت در کردستان

جانشین فرماندهی سپاه صاحب ‌الزمان (عج) استان اصفهان با اشاره به اینکه نقش استان اصفهان در این استان نقش تاثیرگذاری در این منطقه و به ویژه سنندج، دیوان دره، سقز، مریوان، مهاباد بانه و پیران شهر داشته است، گفت: بیش از ۵ هزار و ۶۰۰ نفر از شهدای استان اصفهان در مناطق غرب و شمال‌غرب به شهادت رسیده‌اند.

وی مناطق غرب را با ‌عنوان سرزمین مجاهدت‌های خاموش توصیف و ابراز داشت: در حال حاضر در حال آماده کردن زیرساخت‌های لازم و فراهم کردن امکانات کافی برای زائران و گردشگران در این مناطق هستیم.