به گزارش خبرگزاری مهر، محسن هاشمی با اشاره به طرح تجمیع واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران گفت: خوشبختانه تکلیف زمین های مورد نیاز برای تجمیع های واحدهای تهران پزشکی، تهران جنوب، تهران مرکز و تهران غرب مشخص شده است.
وی افزود: برای واحد تهران پزشکی زمینی در نزدیکی واحد علوم و تحقیقات در نظر گرفته شده، همچنین زمین مناسبی نیز در تقاطع بزرگراه آزادگان و همت برای واحدهای تهران غرب و تهران مرکزی مدنظر قرار دارد که برای خرید آن در حال مذاکره هستیم.
معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی درباره مراحل پیشرفت سایت تهران شمال نیز گفت: خوشبختانه طرح تجمیع واحد تهران شمال از سایر واحدهای استان تهران در شرایط بهتری قرار دارد و از پیشرفت خوبی برخوردار است.
هاشمی با اشاره به اجرای طرح تجمیع ۲ خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی پیش از این دارای ساختار پیچیده ای بود به صورتی که تعداد مدیریت های مستقیم با ریاست دانشگاه زیاد بود و در ساختارهایی که این موضوع وجود دارد، تداخل کار زیاد می شود، در این شرایط به جای اینکه مدیر ارشد به راحتی کارش را دنبال کند، دائم باید مراقب باشد که تداخل و تطابق بین معاونت ها و افراد زیرمجموعه صورت نگیرد.
وی افزود: بنابراین در ساختار سازمانی یک تشکیلات چابک، از چارتی استفاده می کنند که یک مدیر با تعداد زیادی از افراد در ارتباط نباشد، بالا بودن تعداد معاونان باعث می شود به خودی خود بر تعداد کارکنان آن سازمان نیز افزوده شود.
هاشمی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی از تعداد زیاد پرسنل در رنج است، گفت: بخش عمده ای از درآمد دانشگاه صرف هزینه های کارکنان می شود، علاوه بر این تعداد زیاد مدیران و کارکنان باعث پایین آمدن کارآیی سازمان می شود، به اعتقاد من میرزاده این موضوع را به خوبی درک کرده و با متانت در حال انجام آن است.
وی افزود: هیأت امنای دانشگاه آزاد همواره نسبت به بالا بودن هزینه کارکنان معترض بوده است، در دانشگاه ها باید بیشتر هزینه ها صرف امور پژوهشی، تحقیقاتی و عمرانی شود، هرچقدر سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان ستاد کوچکتر شود کارآیی آن بالاتر خواهد رفت. در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی به جای آنکه برای رسیدن به اهداف خود سرمایه گذاری کند، درآمد خود را صرف هزینه های جاری می کند.
معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به استانی شدن دانشگاه آزاد اسلامی گفت: پیش بینی من این است که در درازمدت این تغییرات به نفع دانشگاه بوده و به چابکی دانشگاه می افزاید. هرچقدر تعداد تصمیم گیرندگان در رده های مختلف کمتر باشد، تصمیم گیری ها با سرعت بیشتری انجام می شود و در نتیجه باعث بالاتر رفتن کارآمدی دانشگاه می شود.
هاشمی در پایان تاکید کرد: در تدوین چارت یک سازمان با کارآیی بالا باید شرح وظایف هر یک از افراد از بالاترین تا پایین ترین رده به دقت مشخص شود تا افراد براساس تخصص هایشان در مشاغل مناسب قرار گیرند.