به گزارش خبرنگار مهر، دهمین جشنواره امتنان از کارآفرینان برتر لرستان ظهر یکشنبه با حضور معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، استاندار لرستان، نمایندگان مردم خرم آباد و دورود در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولین در سالن شهید آوینی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان برگزار شد.
علی آشتاب مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان در این مراسم اظهار داشت: کارآفرینی و توسعه فرهنگ آن باعث ایجاد رفاه و تولید ثروت در هر جامعه ای شده و توجه به این موضوع باعث افزایش سرانه درآمدی مردم و توزیع عادلانه ثروت می شود.
سند توسعه استان راهبرد جدی در برنامه ریزی ها
وی با بیان اینکه در لرستان با تلاش استاندار هماهنگی و انسجام در جامعه کارآفرینی ایجاد شده است، عنوان کرد: سند توسعه استان به عنوان یک راهبرد و برنامه جدی مورد توجه مدیریت ارشد استان است و همه دستگاه ها مکلف به اجرای این سند هستند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان با اشاره به اینکه امروز شاهد رشد و توسعه اقتصادی در استان هستیم، ادامه داد: امروز در لرستان شاهد مشارکت اقتصادی مردم و کاهش نرخ بیکاری بوده و به برکت وجود کارآفرینان و زحمات مدیریت ارشد استان اکنون دیگر اول بیکاری کشور نیستیم و دو استان را پشت سر گذاشته ایم.
آشتاب با بیان اینکه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان نگاه ویژه به بخش خصوصی دارد، تصریح کرد: در راستای برگزاری این جشنواره اطلاع رسانی کامل به کل استان داشتیم که بیش از دو هزار و ۱۱۴ نفر در سایت جشنواره ثبت نام کردند.
وی با بیان اینکه ۷۶۰ نفر از ثبت نام کنندگان خانم و مابقی مرد بودند، افزود: هزار و ۷۵ نفر در بخش صنعت، ۶۱۰ نفر بخش خدمات و ۴۲۹ نفر در بخش کشاورزی در سایت جشناره ثبت نام کردند.
۹ کارآفرین برتر تجلیل شدند
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان خاطرنشان کرد: با هفکری کارگروه علمی متشکل از اساتید فن و نخبگان دانشگاهی و کارگروه اقتصادی ۹ کارآفرین برتر انتخاب شد که پنج نفر از آنها در بخش صنعت، دو نفر خدمات و دو نفر کشاورزی بودند.
آشتاب یادآور شد: در کل کشور شش نفر به عنوان کارآفرین ملی انتخاب شدند که یکی از آنها مدیر کارخانه پارسیان زاگرس کوهدشت بود.
وی با اشاره به اینکه دبیرخانه جشنواره، کارآفرینان با کمتر از هفت سال فعالیت را مورد ارزیابی قرار داده است، عنوان کرد: کسانی که بیش از هفت سال فعالیت دارند به شرطی مورد ارزیابی قرار گرفته اند که در سال آخر فعالیت خود یک فعالیت نوآورانه داشته اند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان به شاخص های مورد بررسی جشنواره اشاره کرد و ادامه داد: شاخص هایی مانند نوع آوری های صورت گرفته، ورود به بازارهای داخلی و خارجی، دارا بودن گواهینامه های مختلف، خدمات پس از فروش، تامین مواد اولیه، آینده نگری که شامل تدوین برنامه کسب و کار است و توجه به بحث اقتصاد مقاومتی معیارهای مدنظر بوده است.