رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آمادگی این سازمان را برای افزایش کیفیت تولیدات صنایع دستی و فعال کردن بخش بازرگانی در بین کشورهای عضو اکو اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست همکاری و تعامل کشورهای عضو اکو در زمینه صنایع دستی پیش از ظهر امروز دوشنبه دوازدهم مردادماه در مجموعه تاریخی نیاوران با حضور مدیران موسسه فرهنگی اکو، نمایندگان اقتصادی کشورهای عضو و رئیس سازمان میراث فرهنگی برگزار شد.

در این مراسم مسعود سلطانی‌فر رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بیان کرد: اقتصاد یکی از مهمترین محورهایی بود که در عصر جدید مورد توجه قرار گرفت و بسیاری از کشورهای جهان کوشش کردند از طریق سازمان‌های مشترک اقتصادی و همچنین معاهدات فرهنگی، روابط خود را استحکام بخشند. یکی از این سازمان‌ها، سازمان همکاری اقتصادی یا اکو بود که نخستین بار توسط ایران، پاکستان و ترکیه پایه‌ریزی شد و بعدها کشورهای دیگر منطقه نیز به عضویت آن درآمدند. وجود چنین نهادها و سازمان‌هایی در منطقه موجب می‌شود بخش‌های خصوصی که به مسائل سیاسی از یکدیگر دور مانده و مهجور شده‌اند، از سد هراز عبور کرده و با دیدی فارغ از محاسبات سیاسی، پذیرای آغوش یکدیگر برای آغاز فصلی جدید از روابط باشند.

وی ادامه داد: سازمان میراث فرهنگی ضمن ابراز مسرت از آغاز فصلی جدید در مناسبات بین‌المللی به ویژه با فراهم شدن جو مثبت بین‌المللی، پس از توافق هسته‌ای و رفع تحریم‌ها، برای حضور هر چه بیشتر و پررنگ‌تر در این عرصه آمادگی خود را اعلام می‌کند.

سلطانی‌فر بیان کرد: عرصه تولیدات صنایع دستی به عنوان یک صنعت بومی که ریشه در تاریخ، فرهنگ و هویت کشورهای عضو دارد، علاوه بر تاثیرگذاری در اقتصاد و تامین معیشت مردم آن، عرصه ظهور خلاقیت‌ها و نبوغ هنرمندانی است که این فن و هنر از نسل‌های گذشته فرا گرفته و با عشق و اعتقاد، آثار و اشیایی خلق می‌کند که می‌تواند در فرآیند و مراودات بین کشورها انتقال‌دهنده ارزش‌های فرهنگی، معنوی و اعتقادی مردم هر سرزمین بوده و باعث تقویت و تحکیم پیوندهای راهبردی بین ملت‌ها باشد.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افزود: تولیدکنندگان و دست‌اندرکاران صنایع دستی در کشورهای عضو اکو چنانچه همگرایی و هم‌افزایی بین خود را گسترش دهند و از تجارب و آموخته‌های یکدیگر بهره بگیرند، می‌توانند نقش مهمی در کسب سهم مناسب از بازارهای جهانی صنایع دستی ایفا کرده و ارزش‌های والای فرهنگی و معنوی خود را به رخ جهانیان بکشانند.

وی افزود: سازمان میراث فرهنگی در این راستا آمادگی همکاری، حمایت و مساعدت با کشورهای عضو اکو را برای افزایش کیفیت تولیدات صنایع دستی و فعال کردن بخش بازرگانی و عرضه و فروش این تولیدات را با هدف عمق دادن به روابط فرهنگی و سیاسی کشورها و منتفع کردن تولیدکنندگان صنایع دستی از این ارتباطات دارد.