محمد مهدی خبازی در گفتگو با خبرنگار مهر، از اجرای عملیات بهسازی و آسفالت راههای روستایی در سال جاری در این شهرستان خبر داد و گفت: عملیات بهسازی و آسفالت راههای روستایی به طول ۱۵ کیلومتر با هزینه ۱۴ هزار میلیون ريال در قائم شهر اجرایی شد.
وی یکی از وظایف و فعالیت وزارت راه و شهرسازی را توسعه راههای روستایی عنوان و اظهار داشت: احداث، آسفالت و نگهداری راههای روستایی، ترمیم، لکه گیری آسفالت، خط کشی راهها، نصب علائم، شانه سازی و پاکسازی حریم راههای روستایی در دستورکار راه و شهرسازی قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه در شهرستان قائم شهر اقدامات گسترده ای در زمینه عملیات بهسازی و آسفالت راههای روستایی کوتنا به شهرک یثرب و ساروکلا و ریکنده به سید ابوصالح صورت گرفت، افزود: به منظور ایمن سازی و تسهیل در تردد کاربران جاده ای، روکش آسفالت محور روستایی ساروکلا به سید ابوصالح به طول ۱۲ کیلومتر و عرض ۶ متر در حال انجام است.
خناری با اشاره به اینکه اجرای این پروژه از ۱۰ روز قبل آغاز و مشکل نقاط رانشی با توجه به میزان اعتبارات تخصیصی، با انجام زهکشی تا حد امکان برطرف شد، گفت: بخشی از اعتبارات این پروژه از محل تبصره ۲۲، از محل تخصیص قیر دولتی و مشارکت مردمی بوده و امیدواریم تا پایان مرداد ماه آسفالت آن به پایان برسد.
خناری از اتمام پروژه روکش آسفالت قادیکلای بزرگ بطول یک کیلومتر و عرض ۱۰ متر با هزار میلیون ریال خبر داد.
رئیس اداره راه و شهرسازی قائم شهر در خصوص آسفالت راههای روستایی این شهرستان، افزود: تنها روستای فاقد آسفالت، روستای دشتیان است که از دو هزار و ۵۰۰ متر راه این روستا، هزار و ۵۰۰ متر آن زیرسازی و قیر پاشی انجام شد و در هفته دولت سال جاری به بهره برداری و مابقی با تخصیص اعتبار سال آینده به اتمام می رسد.
خناری در خصوص فعالیت پیمانکاران برای توسعه راههای روستایی، اظهار داشت: علیرغم تخصیص اعتبار محدود برخی روستاهای شهرستان پیمانکاران در حال اجرای عملیات توسعه راههای روستایی قائم شهر هستند.
خناری کل اعتبارات تملک دارائی و تبصره ۲۲ نمایندگان مجلس ۲۶ میلیارد و ۱۵۰ میلیون ريال به علاوه اعتبار ملی و استانی که برای توسعه راههای استانی شهرستان استفاده شد، اعلام کرد.
وی از دیگر اقدامات راه و شهرسازی را ایمن سازی محورهای تحت پوشش خود عنوان و اذعان داشت: چراغ چشمک زن و عملیات خط کشی محورهای قائم شهر – سیمرغ، جاده نظامی و جویبار نصب و اجرایی شد.
خناری تصریح کرد: از هفت هزار و ۷۷ کیلومتر راه روستایی در مازندران ۲۸۶ کیلومتر در این شهرستان است که از این میزان ۹۵ درصد آسفالته است.