علی رضا صفرزاده عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر شهریار درگفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: یکی از موضوعات حائز اهمیت وکلیدی مدیریت شهری شهریار، حرکت در مسیر تحقق و تقویت درآمدهای پایدارشهری می شود.
وی افزود:یکی از اصلی ترین پایه های درآمدی شهرداری ها معطوف به اخذ جریمه از ساخت وسازهای غیر مجاز و عوارض کمیسیون ماده صد می شود که با توجه به رکود ساخت و سازها در سنوات اخیر، درآمدهای شهرداری هارا به نحو جدی به چالش کشید.
صفرزاده گفت:خوشبختانه پیرو تدابیر و تمهیدات اتخاذ شده در شورای شهر وشهرداری شهریار، اقدامات سازنده موثری در جهت کاهش وابستگی به این درآمدهای ناپایدار به مرحله اجرا در آمد.
عضو کمیسیون برنامه وبودجه شورای اسلامی شهر شهریار عنوان کرد: در سنوات گذشته قریب به ۴۰ درصد از درآمدهای شهرداری شهریار از محل عوارض مورد اشاره تامین می شد که در سال جاری این رقم به ۲۹ درصد رسیده که حاکی از رویکرد سازنده مدیریت شهری در اتکا به درآمدهای پایدار شهری است.
وی افزود:یکی از نقاط قوت و قابل تقدیر شهرداری شهریار به حوزه مدیریت منابع مالی باز می گردد که با وجود بحران های مالی در طول سنوات اخیر با اتخاذ تصمیمات هوشمندانه، تنگناهای مالی مذکور به خوبی مدیریت شد.
عضو کمیسیون عمران و شهرسازی شورای اسلامی شهر شهریار عنوان کرد: تقویت مشارکت بخش خصوصی در پیشبرد پروژه های عمرانی از دیگر نقاط قوت شهرداری این منطقه محسوب می شود که گام های بسیار موثر و تعیین کننده ای در این حوزه برداشته شده و کلنگ زنی ۵۰۰ میلیارد تومانی پروژه های عمرانی، نمونه ای از موفقیت های حاصل شده در این عرصه است.
صفرزاده یادآور شد: طرح ها و برنامه های متعددی برای شهریار تنظیم و طراحی شده و امیدواریم با بستر سازی هرچه شایسته تر در جهت جذب سرمایه گذاریهای بخش خصوصی، ضریب موفقیت ها در این منطقه با افزایش بیشتری همراه شود.