به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسن انتظاری با بیان اینکه نظامات حاکمیتی حوزه فضای مجازی در داخل کشور مشخص نیست اظهار داشت: نظام حکمرانی فضای مجازی که در حال تدوین در کمیته حکمرانی مرکز ملی فضای مجازی کشور است باید روابط درون سیستمی را مشخص کند.
وی با اشاره به بررسی احکام برنامه ششم توسعه در فضای مجازی و تدوین سیاست های راهبردی و تقسیم کار ملی در این بخش ادامه داد: پیشنهاداتی که در مرکز ملی فضای مجازی برای سیاستهای حاکم در برنامه ششم تهیه شده بود به تایید مجمع تشخیص مصلحت نظام رسید و توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شده است.
انتظاری با تاکید براینکه باید تحول در نظام حکمرانی فضای مجازی در لایحه دولت به آن پرداخته شود و در مجلس نیز مورد توجه جدی قرار گیرد افزود: قوانین مربوط به حوزه فضای مجازی هنوز به صورت کامل و جامع تدوین نشده است.
دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه در این بخش دچار عدم انسجام بوده و نیازمند بازتعریف این وضعیت هستیم، ادامه داد: در پیوست حکم رهبر معظم انقلاب در تاسیس شورای عالی فضای مجازی نیز تدوین نظامات حقوقی، قانونی و امثالهم آمده است؛ براین اساس علاوه بر اینکه قواعد تعاملی بخش های حاکمیتی داخل کشور باید تعریف شود، نیازمند طراحی ارتباطات در این فضا با نظام بین الملل هستیم.
انتظاری گفت: خلاء های قانونی برای حکمرانی در حوزه فضای مجازی طراحی می شود و به شورای عالی فضای مجازی، دولت و مجلس عرضه خواهد شد تا موازی کاری و تداخل فعالیت در بخش های مختلف اتفاق نیفتد و در عین حال کشور برای مدیریت در فضای جدید آمادگی لازم برای پیشرفت داشته باشد.
به گزارش مهر، کمیته تخصصی حکمرانی فضای مجازی در حال تدوین چارچوب کلی سیاست های راهبردی این حوزه برای تصویب نهایی در شورای عالی فضای مجازی است.