هیاتهای ایرانی و عراقی پس از سه روز گفت وگو در خصوص مسائل اوقاف، عتبات عالیات و فعالیتهای قرآنی تفاهم نامه همکاری امضا کردند تا فعالیتهای مشترک دو کشور در این عرصه ها با سرعت بیشتری گسترش یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نشستها و دیدارهای مشترک دو کشور در سطح روسای دو سازمان با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمدی نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و از کشور عراق سید علاء موسوی رئیس دیوان وقف شیعی برگزار شد، از روز یکشنبه ۱۱ مرداد ماه با سفر حجت الاسلام محمدی و هیات همراه متشکل از معاونان ومدیران اوقاف به بغداد آغاز و مبا حث مختلفی پیرامون  عتبات عالیات، اوقاف، موقوفات و فعالیتهای قرآنی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مدیران و کارشناسان دو طرف دیدگاه های خود را تشریح کردند.

سخنگوی سازمان اوقاف کشور مان  در جمع بندی این دیدارها  با قدردانی از مهمان نوازی مردم و دولت عراق اظهار داشت:امیدواریم به برکت قرآن کریم و وجود وعنایت  دو امام بزرگوار و مراقد مطهر ومنور  تصمیمات و گفت و گوهای ما توام با موفقیت باشد.

حسن ربیعی مدیرکل حوزه ریاست وروابط عمومی سازمان اوقاف کشور مان ضمن تقدیر و تشکر از مهمان نوازی مسئولان دیوان وقف شیعی عراق یادآور شد: ان شاء الله با عنایت اهل بیت عصمت و طهارت این دیدارها منشا خیر و برکت برای مردم ایران و عراق باشد.

 وی ادامه داد: تشکیل کمیته مشترک گام مهمی در راستای تبادل تجارب و زمینه ساز گسترش همکاریها و تعامل و تعمیق روابط بین دو کشور در زمینه اوقاف است.

سخنگوی سازمان اوقاف و امور خیریه همچنین آمادگی این سازمان را برای آموزش کارکنان دیوان وقف شیعی عراق اعلام و اضافه کرد: طرف عراقی تمایل دارد، از تجربیات ایران در زمینه مدیریت وقف و موقوفات بهره برداری کند.

 ربیعی تصریح کرد: در نهایت مقرر شد که پس از امضای تفاهم نامه، یک کارگروه و کمیته مشترک برای پیگیری مباحث موجود تشکیل و کلیه مسایل و مو ضئعات  مرتبط در آن کمیته پیگیری شود.

 مدیرکل حوزه ریاست وروابط عمومی سازمان اوقاف اظهار داشت: در این نشستها همچنین ظرفیت هاو تجربه های دو کشور در امور اوقاف، علوم قرآنی، اداره بقاع و اماکن متبرکه مورد بررسی قرار گرفت و برتبادل تجارب مورد نظر توافق شد.

ربیعی تصریح کرد: در این نشست ها  که با حضور کارشناسان و مسولان دیوان وقف شیعی وسازمان اوقاف بر گزار شد، همکاری، آموزش و تبادل اطلاعات بین دو کشورمسلمان در زمینه موقوفات مرتبط با عتبات عالیات  به عنوان گام بلندی در این راستا مورد توجه قرار گرفت.

وی افزود: طرفین خواستار تبادل تجربیات به ویژه در زمینه تقریب مذاهب اسلامی میان دو کشور هستند.