بهرام حاتمي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي مهر در كرج ادامه داد: بر اساس قانون خود كفايي شهرداري ، اين نهاد براي انجام وظايف بسيار گسترده خود به منابع مالي پايدار و هميشگي نياز دارد كه به دلايل مختلف اين منابع به صورت كامل تامين نشده است.
وي با اشاره به در آمدهاي متكي به عوارض ساختماني به عنوان بزرگ ترين درآمد كنوني شهرداري ها تشريح كرد : تاكنون در ايران به طور متوسط ، 80 درصد درآمدهاي شهرداري ها متكي به عوارض ساختماني بوده است كه با توجه به متغير بودن ميزان فعاليتهاي ساختماني در فصول مختلف ، اين گونه در آمدها بسيار وابسته و غير مستقل است.
معاون مالي اداري شهرداري كرج ، ركود ساخت و سازها در چند سال اخير را عامل موثر ديگري در عدم پايداري منابع مالي شهرداري دانست و افزود :كاهش ساخت و سازها در سالهاي اخير منجر به فقدان اعتبارات لازم براي انجام وظايف مختلف شهرداري از جمله اجراي پروژه هاي جديد شده است.
حاتمي اظهار داشت: عدم تخصيص منابع مالي پايدار و مستقل از سوي دولت به شهرداري ها، اين نهاد را بسيار آسيب پذير كرده و مانع از گسترش فعاليت هاي آن در عرصه هاي مختلف شده است.
وي بيان كرد: در صورت ادامه روند كم توجهي مسئولان ذي ربط به تخصيص منابع مالي پايدار به شهرداري ها، اين نهاد ها ازانجام وظايف ذاتي خود باز مي ماند و نمي توانند در زمينه هاي مختلف به شهروندان خدمات ارائه دهند.
معاون مالي اداري شهرداري كرج خاطر نشان كرد: تامين منابع مالي يكي از بزرگ ترين ملزومات پيشبرد عملكرد هر نهاد است كه اين مسئله در محيط شهرداري ها كه ارائه بخش اعظم خدمات شهري را بر عهده دارند از اهميت خاصي برخوردار است.