به گزارش خبرنگار مهر، حافظ ناظری در تازهترین نشست خبری خود که روز شنبه ۱۷ مردادماه به بهانه برگزاری کنسرت «ناگفته» در فرهنگسرای نیاوران تهران برگزار شد، توضیح داد: آخرین باری که در ایران کنسرت گذاشتم مربوط به ۱۶ سال پیش می شود که در کاخ سعدآباد تهران برگزار شد. در آن کنسرت خیلی از اولین بارها به وجود آمد و اتفاقات خاصی افتاد که در آن روزگار برای هیچ برنامه زنده موسیقایی دیگر اتفاق نیفتاده بود.
وی افزود: در آن دوران برای اولین بار یک استاد موسیقی ایرانی کنار جوان هایی که سن آنها بالاتر از ۱۹ سال نبود کنسرت داد و شما اگر شرایط آن روزگاران موسیقی ایران را بدانید متوجه می شوید که برگزاری یک کنسرت موسیقی ایرانی با گروه چند نفره ای که سازهای آنها ساز اصلی ارکستر به حساب نمی آمدند چقدر سخت بود. حتی من خوب یادم می آید که در آن کنسرت خیلیها تعجب کردند که چرا ما لباس سیاه پوشیده ایم.
ناظری ادامه داد: تقریباً یک هفته بعد از برگزاری کنسرت تاریخی مجموعه سعدآباد من برای مدتی از ایران رفتم. این مهاجرت برای خیلی ها جالب توجه بود که چطور امید و آرزوهای بزرگتر را به محبوبیت و شهرت در ایران ترجیح دادم و به کشوری رفتم که سالها در آنجا تنها بودم و حتی پدرم را ندیدم، اما همیشه نیروی بزرگی به من کمک می کرد که راه دشوار را ادامه دهم تا بتوانم بر اساس آن حرف متفاوت تری را بیان کنم.
این خواننده جوان با تاکید بر اینکه هیچگاه اعتقاد نداشته که به هر قیمتی کنسرت بدهد، بیان کرد: اعتقاد دارم برگزاری تعداد زیاد کنسرت کار را تبدیل به بیزینس می کند و روح و جسم هنری یک فعالیت هنری را از بین می برد. من در آن دوران می خواستم تا زمانی که حرف تازه ای در دستم نباشد کنسرت نگذارم.
ناظری با اشاره به برگزار نشدن کنسرت «ناگفته» در سال گذشته بیان کرد: متاسفانه از فروردین ماه سال گذشته برنامه ریزی های متفاوتی را انجام دادیم تا بتوانیم این کنسرت را در یک برنامه ۶ ماهه در ایران برگزار کنیم، اما متاسفانه مراحل قانونی طی نشد و مجبور شدیم برنامه را کنسل کنیم. این بار هم با اینکه هنوز خبری از نحوه حضور نوازندگان خارجی در کنسرت نشده و ما نگران این موضوع هستیم اما تصمیم داریم این بار به هر طریق که شده کنسرت را در ایران برگزار کنیم و امیدواریم اسطوره های بین المللی موسیقی دنیا که برای این کنسرت مدنظرمان قرار دارند این بار به ما بپیوندند. البته صرفا خارجی بودن نوازندهها برای ما مهم نبود بلکه بیشتر کیفیت کار آنها مهم بوده و عزیمت هنرمندانی به ایران را در نظر داشتیم که در کارنامه کاری خود ۴۲ جایزه گرمی را دارند. یعنی می توان گفت که قصد ما آوردن توجههای به سوی یک فرهنگ بود. من با کنسرت «ناگفته» می خواهم ناگفته های فرهنگی ایران را به گوش جهانیان برسانم. گروه موسیقی ما نه موسیقی پاپ و راک داریم بلکه اینها استادان بزرگی هستند که می خواهند در این کنسرت فقط بنوازند و من اصلا دلیل محدودیت های موجود را نمی دانم.
خواننده آلبوم ناگفته توضیح داد: بالاخره ۲۰ روز فرصت دارم و امیدوارم در این مدت بتوانیم زمینه های حضور نوازندگان جهانی آلبوم «ناگفته» را در ایران فراهم کنیم چون اگر این بار هم نتوانیم در خدمت این هنرمندان برای کنسرت باشیم به هیچ عنوان برای وجهه فرهنگی ایران خوب نیست. من از مسئولان می خواهم حالا که از ما حمایت نمی کنند لااقل جلوی کارهای ما را نگیرند. به هر ترتیب تور کنسرت های «ناگفته» پنجم و ششم شهریور ماه از باغ عفیف آباد شیراز آغاز و روزهای ۱۲ و ۱۳ شهریور ماه در تالار بزرگ وزارت کشور برگزار می شود و سپس اگر جانی در بدن و نفسی در سینه باقی بود در چند شهرستان دیگر نیز کنسرت برگزار می شود.
ناظری در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: خیلی دلم می خواست تا این کنسرت، کنسرت متفاوتی باشد اما با این استرس هایی که پیش رو داریم شاید برگزاری متفاوت خیلی سخت باشد. من هر وقت که کنسرتی را برگزار می کنم چند کیلو از وزنم کم می شود چون چنین پروژه هایی فعالیت هایی بسیار سنگین هستند که موجب استرس های فراوانی برای من می شود.
وی افزود گفت: تلاش ما ایجاد یک راه متفاوت است و امیدواریم که مخاطبان ایرانی در این مجموعه کنسرت ها کار ما را بپذیرند.
ناظری در مورد حضور نوازنده های ایرانی در این کنسرت نیز گفت: هم اکنون در مرحله انتخاب نوازنده هستیم و کارهایی را نیز در این زمینه انجام دادیم و طی چند روز آینده به صورت قطعی اسامی نوازندگان را اعلام خواهیم کرد. به هر صورت هم اکنون برای نوازندگان خارجی مشکل صدور ویزا وجود دارد اما امیدواریم شرایط به گونه ای فراهم شود که بتوانیم در کنار این اسطوره های جهانی و نوازندگان ایرانی کنسرت های خوبی را به علاقه مندان ارائه دهیم.