غریب منوچهری در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: در حال حاضر از کل سینماهای این استان فقط دو سینما انقلاب و قدس در اردبیل و یک سینما در پارس آباد فعال است.
وی با اذعان به تجهیز سینماهای فعال به سیستم پخش دیجیتالی اضافه کرد: در مورد تجهیز صوتی و تصویری سایر سینماهای استان درخواستی طرح نشده است.
مسئول سمعی بصری ارشاد اسلامی استان برنامه تجهیز و توسعه سینماها را تعویض صندلی های فرسوده عنوان کرد و متذکر شد: هر سه سینمای فعال در این خصوص تقاضا داده اند که با مشارکت موسسه سینما شهر به نوبت تجهیز خواهند شد.
به گفته مسئول سمعی و بصری ارشاد اسلامی استان سینما پارس آباد که بعد از ۱۵ سال تعطیلی سال گذشته مجدد فعال شد، علاوه بر تعویض صندلی توسعه فضاهای فرهنگی از جمله کافی نت، گیم نت و کافه کتاب نیز برنامه ریزی شده است.
وی با بیان اینکه در این خصوص مذاکراتی با شهرداری و شورای شهر پارس آباد شده است، عنوان کرد: در حال پیگیری اجرای این طرح هستیم.
منوچهری در پاسخ به سوالی مبنی بر همکاری نکردن دستگاه های اجرایی استان با تجهیز سینما قدس که دو سال قبل در قالب یک نامه درخواستی بی پاسخ مانده است، تصریح کرد: بنده قبول دارم و این درخواست طرح شده بود.
وی متذکر شد: با توجه به اینکه موسسه سینما شهر با سهم ۵۰-۵۰ و مشارکت با مالک نسبت به تجهیز سینماها اقدام می کند، مشکل اصلی در تحقق نیافتن این درخواست به تامین آورده اولیه مالک بر می گردد.
منوچهری با بیان اینکه مالک تامین آورده خود را از ارشاد استان یا استانداری تقاضا کرده بود، ادامه داد: باید اراده تامین آورده از سوی مالک جدی تر باشد و وزارت ارشاد خود در تامین سهم ۵۰ درصد سینما شهر مشارکت دارد.
این مسئول دلیل بی پاسخ ماندن تقاضای مالک را تامین نشدن آورده اولیه و هماهنگی طولانی مدت مالک و دستگاه های اجرایی دانست و متذکر شد: مالک باید در تامین آورده اولیه انعطاف بیشتری داشته باشد.
به گفته مسئول سمعی بصری ارشاد اسلامی استان در موضوع سینما ایران نیز اراده از سوی مالکان برای بازسازی مشاهده نمی شود و انتظار می رود کمیته بند پنج که ارشاد عضوی از آن است نسبت به فعال سازی و تعمیر مجدد سینما اقدام کند.
وی به برنامه ریزی در راستای احیای مجدد سینما لاله، حافظ و مشگین شهر اشاره کرد و بیان داشت: تسهیلاتی برای بازسازی فراهم شده که اگر مالک استقبال کند حمایت می شود.