به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا کفاش در گردهمایی شورای هماهنگی تشکلهای دانشآموزی سراسر کشور که در اردوگاه شهید باهنر در حال برگزاری است، گفت: جوانباوری ، یک حس و اعتقاد است که موفقیتهای فراوانی را در پیش دارد.
وی افزود: امام راحل بزرگترین کسی بود که جوانان را باور کرد و این بود باور موجب شد تا انقلاب ۵۷، تسخیر لانه جاسوسی و هشت سال دفاع مقدس رقم بخورد که ۳۶ هزار شهید دانشآموز گواه این مدعا است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه جوانباوری، طلای گمشده در کشور است، اظهار کرد: این حلقه و طلای گمشده را به جد نیازمند هستیم.
کفاش ادامه داد: نباید نگاه مدیران به فعالیتهای دانش آموزی سر کاری باشد، یادمان رفته آنان نوجوان هستند، باید با زبان خود با آنان صحبت کرد.
وی تصریح کرد: هنگامی که به یک دانش آموز بهداشت یار میگوییم آشغال جمع کن، مسلم است که آنان از بهداشت یاری دیگر خوششان نمیآید اما وقتی آنان را بهداشتیار خطاب میکنیم، یک اعتماد به نفس به آنان میدهیم.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه نگاههای سر کاری به فعالیتهای دانشآموزان، مانع بزرگی برای ما است، اظهار کرد: مدیر در مدرسه نسبت به فعالیت دانشآموزان نباید نگاه بالا به پایین داشته باشد. وقتی یک دانشآموز میخواهد خود را نشان دهد و توجه دیگران را جلب کند، تشکلهای دانشآموزی باید آن را شکار کنند و از ظرفیت دانشآموز استفاده نمایند.
کفاش با بیان اینکه وظیفه تشکلها، رسیدگی به امور رفتاری دانشآموزان است بیان کرد: همانطور که مکتب ما ایرانیان مخالف شادی نیست، باید این مکتب را وارد تشکلهای دانشآموزی کنیم.
وی ادامه داد: باید تعادل در مراسمهای ملی و میهنی را رعایت کنیم، زیرا اینها از مشترکات ما ایرانیان است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه شاخصه جهش علمی، شاخصه ایران اسلامی است، بیان کرد: دانشآموزان توانمند باید در تشکلها به صورتی که سلایق آنها حفظ شود، تقسیم شوند. تنوع در سلایق عامل رشد است و مانعی به وجود نمیآورد.
کفاش تاکید کرد: باید این سلایق را در یک مجموعه منظم مدیریت کرد تا بتوانیم آنها را به استفاده سودمند برسانیم.
وی تصریح کرد: هر کدام از ما یک تکه از پازل جمهوری اسلامی هستیم و تکمیل قطعات هستند که جمهوری اسلامی را تشکیل میدهند.