زنجان- رئیس حوزه هنری استان زنجان گفت: ۶ جلد کتاب در حوزه دفاع مقدس توسط حوزه هنری استان زنجان در حال تالیف یا آماده چاپ است.

حمید اسماعیلی در گفتگو با خبرنگار مهر،  با اشاره به اینکه سری کتاب‌های ۲۲ جلدی ویژه جوانان و نوجوان در حوزه دفاع مقدس توسط حوزه هنری به چاپ رسیده است، افزود: دو جلد این ۲۲ جلد کتاب توسط نویسندگان استان زنجان خانم‌ها بیات‌تبار و قشمی نوشته شده است.

وی با بیان اینکه هدف و اولویت اصلی حوزه هنری تولید آثار هنری است، افزود: اولین کارگاه خاطره‌نویسی دفاع مقدس با حضور خاطره‌نویسان و داستان‌نویسانی از استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل و زنجان و با حضور مرتضی سرهنگی نویسنده و خاطره‌نویس در حوزه دفاع مقدس برگزار شد.

 رئیس حوزه هنری استان زنجان گفت: بیشترین سعی حوزه هنری در راستای تولید آثار هنری در رشته‌ها و گرایش‌های مختلف هنری است که دفاع مقدس یکی از این حوزه‌هاست.

 اسماعیلی گفت: تلاش بر این است خروجی کارگاه‌های آموزشی تولیدات فرهنگی مثل کتاب باشد که از لحاظ کمی و کیفی مورد قبول قرار گیرد.

 وی ضمن یادآوری اینکه حوزه هنری در تمام زمینه‌های هنری فعالیت دارد، از برگزاری جشنواره منطقه‌ای نمایش از دوم تا ششم شهریورماه سال‌جاری در استان زنجان خبر داد.