مهدی داوری در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: تاکنون نزدیک به ۱۲۰ طرح پژوهشی سفارش شده از دستگاه های اجرایی و واحدهای تولیدی توسط دانشگاه اجرا شده یا در حال اجرا است.
وی با بیان اینکه مرکز ارتباط علمی دانشگاه طی سه سال اخیر فعالیت های خود را آغاز کرده است، متذکر شد: دریافت اولویت های پژوهشی سازمان های اجرایی و واحدهای تولیدی و ارسال به اعضای هیئت علمی مرتبط از اقدامات این مرکز علمی است.
مدير مرکز ارتباط علمی با جامعه و کار آفرينی دانشگاه محقق اردبيلی بیان داشت: علاوه بر این ارسال پروپزال طرح های پیشنهادی اساتید دانشگاه به سازمان ها و پیگیری برای عقد قرارداد و اجرای طرح های سفارشی از برنامه های در دست اجرای این مرکز است.
داوری با اشاره به انعقاد ۵۰ تفاهم نامه با سازمان ها و شرکت ها در سطح کشور و استان اضافه کرد: بر اساس تفاهم نامه های منعقده اجرای طرح های پژوهشی، برگزاری سمینارهای علمی، کارگاه ها و دوره های آموزشی، حمایت از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی و استفاده از امکانات آموزشی دستگاه ها مورد تاکید است.
وی به معرفی اساتید متخصص برای شرکت در شورای پژوهشی و کمیته تحقیقات سازمان ها اشاره کرد و افزود: در عین حال این مرکز علمی با هدف بهره گیری بهینه از اعتبارات پژوهشی ادارات مکاتبات و پیگیری هایی را برای نحوه هزینه کرد اعتبارات پژوهشی ادارات و جذب یک درصد اعتبارات دستگاه های اجرایی ترتیب داده است.
مدير مرکز ارتباط علمی با جامعه و کار آفرينی دانشگاه محقق اردبيلی به پیگیری سازماندهی تجهیزات آزمایشگاهی و عضویت آزمایشگاه های دانشگاه در شبکه آزمایشگاه های علمی ایران اشاره کرد و متذکر شد: تاسیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه و اقدام اولیه برای تاسیس چند پژوهشکده تخصصی از جمله پژوهشکده مهندسی آب و آب های معدنی از دیگر اقدامات این مرکز است.