دامغان - معاون پژوهش و فناوری دانشگاه دامغان با اشاره به فعالیت ۴۰ باب آزمایشگاه تخصصی در این دانشگاه، گفت: تا کنون۵۵۰ میلیون تومان برای تجهیز این آزمایشگاه ها اختصاص یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمد تقی قربانیان بعد از ظهر شنبه در نشست خبری با خبرنگاران مطبوعات و خبرگزاری های شهرستان دامغان در محل دانشگاه این شهر اظهار داشت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در طی سال گذشته و سالجاری در مجموع ۵۵۰ میلیون تومان باهدف تجهیز آزمایشگاه های این مرکز آموزشی کمک مالی داشته است.

وی همچنین افزود: از این میزان ۱۵۰ میلیون تومان سال گذشته اختصاص یافت و امسال نیز پیش بینی شده است رقمی معادل ۴۰۰ میلیون تومان به این امر اختصاص یابد.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه دامغان به عنوان نخستین دانشگاه در استان سمنان به عضویت شبکه آزمایشگاهی فناوری راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درآمده است، اظهار داشت: در اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش بنیان، با عضویت این دانشگاه در شبکه آزمایشگاهی، دانشگاه دامغان در بخش های مختلف آزمایشگاه فناوری راهبردی با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همکاری خواهد کرد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه دامغان یادآور شد: این همکاری ها در بخش های فناوری زیستی، فیزیک هسته ای، نانو، بیوتکنولوژی کشاورزی و پزشکی است.

قربانیان گفت: کمک به اقتصاد جامعه و دانشگاه، حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از دانشگاه در خرید تجهیزات و تبادل آخرین اطلاعات و ارائه خدمات آزمایشگاهی به بخش دولتی و خصوصی از مزایای عضویت دانشگاه دامغان در شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.

وی ضمن برشمردن اهداف معاونت، علمی و فناوری ریاست جمهوری در کمک مالی به آزمایشگاه های دانشگاه دامغان، افزود: تکمیل تجهیزات آزمایشگاه ها و بهره گیری و استفاده از تجهیزات ساخته شده تولید داخل و رونق دادن به حوزه پژوهش و فناوری از جمله این به حساب می آید.

قربانیان خاطرنشان ساخت: دانشگاه دامغان ۴۰ باب آزمایشگاه تخصصی در بخشهای فیزیک، شیمی، زمین شناسی، زیست شناسی، فنی و مهندسی، کامپیوتر و هنر دارد.

وی یادآور شد: به طور میانگین حدود چهار هزار نفر از دانشجویان دانشگاه دامغان در طول سال از امکانات آزمایشگاه های موجود این دانشگاه بهره مند می شوند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه دامغان اضافه کرد: یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان طی سال گذشته از محل اعتبارات دانشگاه به امر تجهیز و خرید امکانات آزمایشگاه ها اختصاص پیدا کرد.

قربانیان از وجود هشت دانشکده در سطح دانشگاه دامغان خبر داد و افزود: ۶۸ رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در این دانشگاه وجود دارد که چهار هزار و ۴۹ نفر دانشجو مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد سه هزار و ۳۷۹ نفر در مقطع کارشناسی، یک هزار و ۵۷۱ نفر در مقطع کارشناسی ارشد و ۹۶ نفر دیگر در سطح دکتری تحصیل می کنند.

در این نشست خبری از سید علی میرعمادی نماینده و خبرنگار خبرگزاری مهر در شهرستان دامغان با اهداء لوح و جوایزی تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

برچسب‌ها