بجنورد- معاون تشكل های مردمی ستاد امربه معروف و نهی از منكر خراسان‌شمالی گفت: 500 گروه طلایه داران امر به معروف و نهی از منكر در این استان تشكیل می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد سیفی پیش از ظهر سه شنبه در نشست خبری با اشاره به فعالیت های تشکل های مردمی ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان شمالی، اظهار کرد: پس از تصویب قانون حمایت از آمران امر به معروف و نهی از منكر مقرر شد به منظور ترویج و تبلیغ هر چه بهتر این فریضه الهی گروه هایی تحت عنوان طلایه داران امر به معروف و نهی از منكر تشكیل شود.

وی اضافه کرد: بر اساس این قانون اگر آمران به معروف و ناهیان از منكر با برخورد ناشایستی از سوی برخی افراد مواجه شوند این قانون از آنان حمایت می كند.

سیفی گفت: البته بر مبنای این قانون آمران و ناهیان امر به معروف و نهی از منكر حق تجسس و برخورد همراه با خشونت در جامعه ندارند.

این مسئول با بیان اینكه 500 گروه طلایه داران امر به معروف و نهی از منكر در استان تشكیل می شود، گفت: این گروه ها در قالب تیم های 10 تا 15 نفره از برادران و خواهران تشكیل خواهند شد.

وی با اشاره به اینكه فریضه امر به معروف و نهی از منكر نسبت به سایر فرایض در جامعه مظلوم واقع شده است، تصریح كرد: افراد فعال در این گروه ها فقط باید به صورت تذكر لسانی اقدام به امر به معروف و نهی از منكر می كنند.

معاون تشكل های مردمی ستاد امربه معروف و نهی از منكر خراسان‌شمالی زمان فعالیت گروه های طلایه داران امر به معروف و نهی از منكر در سطح استان را همزمان با دهه كرامت اعلام كرد.

سیفی با تاكید براینكه امر به معروف و نهی از منكر فقط در حوزه حجاب و عفاف خلاصه نمی شود، افزود: این فریضه مهم شامل مسائل اقتصادی، اخلاقی، ارزش ها و منكرات نیز است.

وی گفت: با اجرای امر به معروف و نهی از منكر در جامعه می توان خوبی ها را گسترش و از ترویج بدی ها جلوگیری كرد.

سیفی اظهار داشت: همه اقشار جامعه می توانند بدون وجود محدودیت قانونی در قالب گروه های طلایه داران امر به معروف و نهی از منكر فعالیت كنند.

معاون تشكل های مردمی ستاد امر به معروف و نهی از منكر خراسان شمالی گفت: در حوزه امر به معروف و نهی از منكر تلاش شده انجام امور به مردم واگذار شود چراكه هر زمان كارها به مردم واگذار شده نتایج بهتری حاصل شده است.