به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر طهماسبی، ظهر چهارشنبه، در جلسه مشاورین امور بانوان و زنان فرهیحته استان گلستان، با اشاره به اینکه ۵۰ درصد جمعیت استان گلستان و ۶۰ درصد جمعیت دانشگاه ها را زنان تشکیل می دهند، گفت: مبداء بسیاری از تغییرات در دست زنان جامعه است و باید از این ظرفیت استفاده کنیم.
وی خواستار احصاء ظرفیت های حوزه زنان در استان گلستان، شد و گفت: کارآفرینی و حرفه آموزش یکی از هزاران کاری است که به دست زنان انجام می شود.
وی بیان کرد: حضور زنان در ۸ سال دفاع مقدس بی بدیل بود و اگر این قشر از جامعه نبودند جبهه ها مملو از جوانان و مردان نبود.
۱۸۰۰ شبکه ماهواره ای فارسی زبان در گلستان قابل دریافت است
طهماسبی نقش زنان در مبارزه با تهاجم و شبیخون فرهنگی را مهم ارزیابی کرد و گفت: یک هزار و ۸۰۰ شبکه ماهواره ای در استان گلستان قابل دریافت است که اکثر آنها فارسی زبان هستند و فرهنگ مردم را نشانه رفته اند.
طهماسبی با بیان این که در استان گلستان از ظرفیت الکترونیک استفاده نمی شود، اظهار کرد: باید دانست که همه کارها یدی و فیزیکی نیست و امروز ملتی موفق است که فکرش را به کار بیندازد اما متاسفانه ما در این زمینه کار و فرهنگ سازی نکرده ایم.
به گفته وی، هیچ مسئولیتی در جامعه در مورد NGOها، زنان بد سرپرست و بی سرپرست، موسسه های خیریه نیست و اعتیاد در هر خانه ای را می زند، طلاق و تکدی گری و آسیب های اجتماعی در جامعه موج می زند اما ما نقش زنان را در پیشبرد امور نادیده گرفته ایم.
طهماسبی تاکید کرد: دوره افراطی گری به پایان رسیده و محکوم و معدوم است.
وی افزود: با فعال شدن منطقه آزاد اینچه برون تجارت الکترونیک در استان رونق می گیرد.
طهماسبی اظهار کرد: مولفه قدرت و اقتدار در جمهوری اسلامی ایران مردم هستند، مردم با حضور در بیش از ۳۰ انتخابات و راهپیمایی ها قدرت و حضور خود را ثابت کرده اند.
زنان نباید نسبت نقش موثر خود در توسعه پایدار غلفت کنند
سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری گلستان هم ظرفیت های روستاها در توسعه پایدار استان گلستان را مهم برشمرد و گفت: زنان جامعه بخصوص روستاها باید در مسیر توسعه به سوی جایگاه واقعی خود بروند.
ام کلثوم غفاری، با بیان این که زنان نباید نسبت نقش موثر خود در توسعه پایدار غلفت کنند، گفت: با تسهیل در رفت و آمد روستائیان به شهرها و مهاجرت آنان، بخش اقتصادی روستاها ضعیف و امرار معاش در روستاها سخت شد که با ایجاد مشاغل خانگی می توان به این جامعه کمک کرد.
وی تاکید کرد: توجه به بانوان و بویژه زنان روستایی با ارتباط با بانوان فعال در بخش های اداری، سمن ها و توجه به مساله آموزش در بخش های حرفه آموزی، سوادآموزی و بهداشت روحی و جسمی از مهمترین برنامه های حوزه زنان استان است.
غفاری افزود: تاکید بر صنعت و حرفه آموزی و گسترش آن در سطح جوامع محلی و روستایی از دیگر برنامه ها جهت جلوگیری از مهاجرت روستائیان به شهرها است.