به گزارش خبرگزاری مهر به نقل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان، سید رسول موسوی در جلسه شورای اداری اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان اظهار کرد: فعالیتهایی که توسط مربیان کانون به شکلی غیرمستقیم برای کودکان و نوجوانان انجام میشود باعث رشد و شکوفایی آنها شده و به این افراد در پرورش استعدادهایشان کمک میکند.
وی با اشاره به اینکه شیوههای سنتی آموزش و پرورش نه تنها به رشد خلاقیت کودکان کمکی نمیکند بلکه آنان را از حرکت در این راستا باز میدارند، افزود: مدارس باوجود اینکه در پرورش و تقویت تفکر خلاق مؤثر هستند؛ در مواردی موجب تضعیف آن میشوند.
موسوی ادامه داد: تکیه بر محفوظات، روش منفعل بهجای روش فعال، عدم مشاهده و آزمایش، درگیر نشدن در مسائل زندگی دیگر مشکلات مدارس ما هستند.
موسوی با اشاره به اینکه پس از سازمان آموزش و پرورش که وظیفه آموزش رسمى و همه جانبه کودکان و نوجوانان را به عهده دارد، کانون پرورش فکرى کودکان و نوجوانان، دومین نهاد رسمى و دولتى است که در امر آموزش و تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان در کشور فعالیت مىکند تأکید کرد: فعالیتهای کانون پرورش فکرى کودکان و نوجوانان در زمینه تعلیم، تربیت، رشد و شکوفایى اعضاء به موازات فعالیتهای آموزش و پرورش است و بهنوعی مکمل و تقویتکننده مهارتها و آموزشهای مدارس محسوب مىشود.
مشاور استاندار خوزستان، ورود فعالیتهای کانون به مدارس آموزش پرورش را باعث تبادل تجربه میان معلمان و مربیان کانون دانست و بیان کرد: این مهم باعث افزایش مهارتهای علمى، فرهنگى، هنرى و ادبی افزایش معلومات عمومى آنها و ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانى در بین دانش آموزان خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه کانون میتواند با روشهایی چون تجهیز کتابخانههای مدارس، توجه به زنگ کتابخوانی، برگزاری نمایشگاههای کتاب با تخفیف ویژه در مدارس، برگزاری نشست تبادل تجربیات با کارکنان مدارس و قرار دادن نمایندهی مشترک پرورشی کمک بسیار مهمی به پرورش دانش آموزان کند خواستار همکاری بیشتر این دو نهاد فرهنگی شد.