به گزارش خبرنگار مهر، علی قبادی در هشتمین جلسه شورای اشتغال شهرستان کرمانشاه که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: همه ما وظیفه داریم در خصوص ایجاد اشتغال مولد و پایدار و همچنین فرصتهای شغلی جدید و رفع موانع بیکاری استان تلاش کنیم.
وی با تاکید بر اینکه باید توان و فرصت شغلی در شهرستانها مورد توجه قرار بگیرد، گفت: امیدواریم سهمیه اشتغال شهرستان تا پایان سال افزایش پیدا کند.
قبادی از کلیه مسئولان اجرایی به ویژه اداره صنعت معدن و تجارت خواست طرح های راکد و نیمه راکد را برای بررسی و ایجاد برنامه ریزی اعلام کنند و ادامه داد: هر کدام از مراکز اداری دستاوردهایی دارند که باید با مکاتبات و برگزاری جلسات مورد ارزیابی قرار بگیرد بنابراین از مدیران، کارشناسان داستگاه ها انتظار داریم مواردی که برای ایجاد اشتغال در نظر دارند طی جلسه ای اعلام کنند.
معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری کرمانشاه افزود: طی روندی اداری و تاریخی که در کل جهان وجود دارد پابه پای صنعتی شدن توجه منطقی و معناداری به سنت های فرهنگی در حال افزایش است.
قبادی با اشاره به اینکه اگر صنعت گری به معنای واقعی وجود دارد به دنبال حلقه تکمیل کننده در این زمینه نمی گردد، گفت: در خصوص صنایع دستی اعتقاد داریم خلاقیت و نوآوری و کسب درآمد در این رشته های هنری وجود دارد و با صرفه جویی در وقت، زمان و هزینه اشتغال و اقتصاد خانواده میتوان عملکرد مناسب تری داشت و از بخشداری ها می خواهیم در فرآیند توجه به اشتغال ملی و استانی جهت بازآوری و بازنگری در احیای ارزش های سنتی کوشا باشند.
وی بیان داشت: خوشبختانه رشته صنایع دستی مکمل و مدافع یکدیگر هستند و میتوان نقش تاریخ ساز آنها را در افزایش توریست به وضوح دید و بر خلاف سایر صنایع تولیدی که مجزا و جداگانه عمل می کنند، صنایع دستی موجب همدلی است و سلامت آن مثال زدنی و قابل تقدیر است.
قبادی با تاکید به پتانسیل های قابل توجه اداره کل میراث فرهنگی در تولید اشتغال اظهار داشت: این سازمان از نظراقتصادی و ایجاد اشتغال در بین خانواده ها و احیای فرهنگ صنایع دستی و سنتی میتواند قابلیت صادراتی و افزایش تولیدی بیشتری در این زمینه داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه از ۱۴ تیرماه امسال بر اساس مصوبات کمیته در دستگاه ها، طراحی که اجرایی می شوند باید به فرمانداری ابلغ و ارائه شوند، ابراز داشت: طبق تعهدات هر یک از مراکز اداری موظف به ایجاد اشتغال و فرصت شغلی جدید هستند و تا کنون برخی ارگانها در این زینه پیشتاز بوده اند و برخی هنوز طرح و تعداد مشاغل ایجاد شده را اعلام نکرده اند که باید هرچه سریع تر فرمانداری را در جریان این آمار قرار دهند.
معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری کرمانشاه با بیان شرح عملکرد دستگاه ها در بخش اشتغال کرمانشاه گفت: از ۱۶ هزار و ۹۲۹ تعهد ایجاد اشتغال از ابتدای سال تا به حال ۲ هزار و ۸۱۹ نفر و چیزی معادل ۲۰ درصد ایجاد اشتغال داشته ایم.
وی افزود: اداره کل حمل و نقل و پایانه های پرویزخان استان کرمانشاه سهم ایجاد ۱۴۱ مورد اشتغال داشته است که ار ابتدای سال تا کنون بیش از انتظار و با رقم ۴۸۰ نفر ثبت در سامانه بر اساس تعهد ها در این زمینه پیشتاز بوده است.
قبادی با اشاره به اینکه جهاد کشاورزی از هزار و ۵۳۸ تعهد ایجاد اشتغال ۶۲۲ مورد اعلام کرده، اظهار داشت: آبفای روستای از ۱۵ تعهد اشتغال ۱۰ مورد ، آبفای شهری از ۲۳ تعهد ۲۳ مورد، آب منطقه ای از ۶۰ تعهد اعلام شده ۶ مورد، سازمان بهزیستی از ۲۶۰ نفر ۹۶ مورد، اداره دارایی از ۱۰۲ نفر ۴۳ مورد، صنعت معدن و تجارت از۵ هزار و ۶۳۳ نفر ۷۰۹ اشتغال، علوم پزشکی از ۸۰۹ نفر تعهد اشتغال ۱۳۲ مورد، کمیته امداد از ۹۵۸ نفر ۱۷۷ مورد، سازمان ورزش و جوانان استان کرمانشاه از ۱۴۴ تعهد ۱۴ نفر، میراث فرهنگی از ۵۳۱ مورد برای ۱۴۶ نفر ایجاد اشتغال داشته اند و اگر توانسته اند تا به امروز فرصت های شغلی بیشتری ایجاد کرده اند باید اعلام کنند.
معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری کرمانشاه با تاکید به اینکه تجربه های سال قبل نشان می دهد در نیمه دوم سال افزایش اشتغال شتاب بیشتری خواهد گرفت، افزود: بسیج سازندگی استان کرمانشاه با هزار ۴۲۲ تعهد ایجاد اشتغال و آموزش و پرورش با ۵۱۳، بنیاد مسکن با یک هزار و ۴۱۵ شرکت گاز با ۸۹ تعهد، شهرداری با ۶۰۰ نفر تعهد هنوز موردی از ایجاد اشتغال در مراکز خود را اعلام نکرده اند که دلایل عمده ای از جمله اقدام به ثبت سیستمی و برآوردها است که باید سریعا تعداد آمار و گزارش عملکردها به فرمانداری ارائه و اعلام شود.