به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی سراج ظهر چهارشنبه در نشستی با خبرنگاران گفت: هم اکنون مراکزی همچون سی سخت، مارگون، چرام و لنده ساختمان ندارند.
وی بیان کرد: برخی از این مراکز در ساختمانهای دیگر نهادها ساکن هستند اما اکنون این نهادها اعلام کردن که باید یا ساختمانها تخلیه شوند و یا هم اجاره پرداخت نمایند.
سراج اظهار داشت: اگر مشکل فضای فیزیکی این مراکز رفع نشود مجبور به تعطیلی و یا تجمیع این مراکز هستیم.
عقب ماندگی دانشگاه در آموزش الکترونیکی
وی اعتبارات عمرانی این دانشگاه را ناکافی دانست و گفت: یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به این دانشگاه اختصاص یافته که هنوز تخصیص نیافته است.
سراج بیان کرد: بسیاری از پروژه های عمرانی این دانشگاه هم اکنون تعطیل شده اند.
رئیس دانشگاه پیام نور کهگیلویه و بویراحمد همچنین به عقب ماندگی این دانشگاه در آموزش الکترونیکی و مجازی اشاره کرد و گفت: استفاده از تکنولوژی های جدید در آموزش یکی از برنامه های این دانشگاه است.
سراج اظهار داشت: با این حال از نظر امکانات و تجهیزات، با کمبودهای زیادی مواجه هستیم.
وی همچنین گفت: هرم هیئت علمی و کارمند در این دانشگاه تکمیل نیست.
وی افزود: برخی بدون تخصص به این دانشگاه وارد شدند و این در حالی است که در برخی پست ها نیروی متخصص نداریم.
دانشگاه؛ سرویس ایاب و ذهاب ندارد
سراج از مشکلات ایاب و ذهاب دانشجویان در این دانشگاه گلایه کرد و گفت: هم اکنون ۱۴۰ ملیون تومان به سازمان اتوبوسرانی بدهکار هستیم.
رئیس دانشگاه پیام نور کهگیلویه و بویراحمد افزود: فاصله این دانشگاه تا مرکز شهر یاسوج زیاد بوده و این دانشگاه فاقد سرویس ایاب و ذهاب است و نگرانیها برای اول مهر و بازگشایی دانشگاه وجود دارد.
وی همچنین از راه اندازی تحصیلات تکمیلی در این دانشگاه خبرداد و گفت: در سه رشته ادبیات فارسی، شیمی و روانشناسی دانشجوی کارشناسی ارشد پذیرفته می شود.