بجنورد- معاون بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: این بنیاد تاکنون بیش از هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال در استان محروم خراسان شمالی سرمایه گذاری کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، روح الله امیدی صبح پنج شنبه در نشست کارگروه بنیاد برکت در خراسان شمالی، با اشاره به سیاست ها و فعالیت های این بنیاد در کشور، اظهار کرد: بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با ارائه الگویی کارآمد برای جلب مشارکت سرمایه گذاران بخش خصوصی در مناطق کمترتوسعه یافته و محروم، تاکنون کارآفرینان بومی زیادی را در سراسر کشور به سرمایه گذاری در مناطق محروم ترغیب کرده است.

وی با بیان این که مهم ترین رسالت این بنیاد معرفی کارآفرینان و شناسایی فرصت های سرمایه گذاری در استان های محروم کشور است، افزود: بنیاد برکت حداکثر به میزان ۴۹ درصد در پروژه های کارآفرینی مشارکت کرده و ۵۱ درصد مابقی نیز در اختیار کارآفرین بومی پروژه است.

معاون امور اقتصادی و سرمایه گذاری بنیاد برکت کشور وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، اضافه کرد: سیاست و باور بنیاد برکت این است که کسی که طرح و ایده ای را به منظور تجاری سازی وارد بنیاد برکت می کند بهترین فرد برای مدیریت مجموعه و پروژه مورد نظر است.

وی با اشاره به این که بنیاد برکت به مدت سه الی پنج ساله در پروژه های مزبور مشارکت می کند، افزود: البته خروج بنیاد از مشارکت در این طرح ها بعد از چند سال به معنای پایان کار و قطع همکاری با پروژه نبوده بلکه این بنیاد باز هم در کنار کارآفرینان باقی مانده و آموزش های لازم را به صورت دوره ای به آنها ارائه می دهد.

این مسؤول اظهار کرد: در واقع بنیاد برکت با افراد محلی و بومی مناطق محروم و یا سرمایه گذاران غیربومی برای سرمایه گذاری در این مناطق مشارکت کرده و با تأسیس شرکت سهامی خاص، سبب راه اندازی و اجرای طرح های اشتغال زایی در استان های محروم می شود.

وی ادامه داد: در این پروژه ها سرمایه گذاران و کارآفرینان محلی می توانند پس از شروع فعالیت واحدهای تولیدی و سودآوری آن، با بنیاد برکت وارد مذاکره شده و سهام این بنیاد را به صورت نقدی و یا اقساط خریداری کنند چرا که تنها هدف بنیاد برکت اشتغال زایی در منطقه بوده و اصراری بر ماندن در پروژه ها ندارد.

امیدی اضافه کرد: بنیاد برکت با واگذاری سهام خود در پروژه ها به کارآفرینان و سرمایه گذاران، اجرای پروژه های دیگری در سایر مناطق محروم را پیگیری می کند.

وی با بیان این که تاکنون ۲۰۹ طرح اقتصادی با مشارکت مالی بنیاد برکت در مناطق کمتر توسعه یافته و محروم کشور عملیاتی شده که حجم کل مشارکت بنیاد برکت در این طرح ها بیش از ۳۱ هزار و ۸۶۰ میلیارد ریال است، افزود: امید است با نهایی شدن همه این طرح ها، بیش از  ۱۳۵ هزار شغل در این طرح های اقتصادی ایجاد شود.

امیدی در ادامه با اشاره به سرمایه گذاری هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی بنیاد برکت در پروژه های آموزشی و عام المنفعه خراسان شمالی، خاطرنشان کرد: هدف از اجرای طرح های مزبور ایجاد اشتغال پایدار در این استان محروم است.

به گفته وی بنیاد برکت تاکنون در هشت طرح کلان خراسان شمالی مشارکت کرده و با سرمایه گذاری هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی در این طرح ها، ۱۰۰ درصد تعهد انجام شده در سفر رهبر معظم انقلاب به این استان در سال ۹۱ را محقق کرده است.

معاون امور اقتصادی و سرمایه گذاری بنیاد برکت کشور با اشاره به این که همچنین بنیاد برکت ساخت پنج مسجد در روستاهای محروم خراسان شمالی را تعهد کرده است، افزود: به زودی ساخت دو مسجد در روستای کوشکی ترکمن از توابع شهرستان مانه و سملقان و روستای گیفان از توابع شهرستان بجنورد و سه مسجد دیگر نیز در شهرستان راز و جرگلان در روستاهای سوخسو هاشم، سوخسو انقلاب و روستای تنگه راز از سوی بنیاد برکت آغاز می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ه)، بنیادی عام المنفعه است که در سال ۸۶ تأسیس شده و از همان آغاز فعالیت تلاش برای توانمندسازی اقتصادی، حمایت از کارآفرینان محلی و ایجاد اشتغال را از سیاست های اساسی خود در مناطق کمتر برخوردار کشور اعلام کرد.