به گزارش خبرگزاری مهر، سید علی اصغر میرمحمدصادقی در گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما گفت: برای کمک به ایجاد این شفافیت، مجلس شورای اسلامی دستیابی به یک نظام یکپارچه مالیاتی را لازم دانسته است تا براساس آن، تمام دستگاه های دولتی، غیردولتی، نهادهای عمومی و بانکها اطلاعات لازم را به سازمان امور مالیاتی ارائه کنند.
به گفته وی، گردش مالی، حساب بدهی، حساب سپرده، حساب تسهیلاتی، گشایش اعتبار اسنادی و ضمانت نامه های مربوط به افراد حقیقی و حقوقی مودیان مالیاتی توسط بانک مرکزی در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار می گیرد.
وی با تاکید بر اینکه ارائه این اطلاعات به سازمان امور مالیاتی مشکلی ایجاد نمی کند، اظهار داشت: مهمترین موضوع در نظام بانکی اصل محرمانه بودن اطلاعات حساب بانکی اشخاص و افرادی است که نزد بانکها حساب دارند یا تسهیلات دریافت کرده اند که این اصل محرمانه بودن به هیچ وجه نباید خدشه دار شود.
میرمحمد صادقی با بیان اینکه هدف از این تبادل اطلاعات، راستی آزمایی اظهار نامه های مالیاتی است، گفت: با تفاهمی که با وزارت اقتصاد در زمینه تبادل اطلاعات انجام شده است، این اطلاعات در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار می گیرد تا از صحت و سقم اظهارنامه های مودیان اطمینان حاصل کنند و مردم مطمئن باشند که اطلاعات حسابهای آنها محرمانه خواهد ماند.
مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی با اشاره به سامانه اطلاعاتی موجود در بانک مرکزی گفت: کلیه بانکها موظفند قبل از اعطای تسهیلات، در خصوص اطلاعات بانکی فرد تسهیلات گیرنده، به ویژه در بحث مطالبات معوق، از بانک مرکزی استعلام کنند.
در این گفت و گوی تلویزیونی، پناهی قائم مقام رئیس کل سازمان امور مالیاتی حضور داشت و تاکید کرد: به موجب قانون، سپرده گذاران نزد بانکها و موسسات مالی و اعتباری مجاز از هرگونه مالیات معاف هستند.
تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۹
مدیر کل اعتبارات بانک مرکزی به مردم اطمینان داد: هدف از اجرای قانون اصلاح مالیاتهای مستقیم، سرک کشیدن به حسابهای بانکی مردم نیست.