بوشهر - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر گفت: زمان صدور مجوز سازمان‌های مردم نهاد در استان بوشهر کاهش یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، فتح‌الله حقیقی پیش از ظهر یکشنبه در نشست هیئت نظارت بر سازمان‌های مردم نهاد استان بوشهر اظهار داشت: دولت تدبیر و امید تلاش‌های ویژه‌ای را در راستای بهبود فعالیت‌های سازمان‌های مردم نهاد داشته است.

وی کاهش زمان صدور مجوز سازمان‌های مردم نهاد را به عنوان یکی از مهمترین اقدامات صورت گرفته در استان بوشهر عنوان کرد و افزود: تلاش داریم تا این زمان صدور مجوزها کوتاه شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر تصریح کرد: استفاده از ظرفیت‌های سازمان‌های مردم نهاد و تشکل‌های غیر دولتی در دستور کار است و تلاش داریم که در تصمیم‌گیری‌ها از سمن‌ها استفاده شود.

وی به اقدامات صورت گرفته برای برداشتن موانع موجود در ثبت تشکل‌های مردم نهاد اشاره کرد و ادامه داد: تاکنون مجوز فعالیت ۵۷ سازمان مردم نهاد در استان بوشهر صادر شده است.

حقیقی با بیان اینکه هنوز هم زمان زیادی برای ثبت سازمان‌های مردم نهاد سپری می‌شود، اضافه کرد: هدف ما این است که تا جایی که امکان دارد، این زمان را کاهش دهیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر ادامه داد: سازمان‌های مردم نهاد می‌تواند نقش بسیار مهمی در توسعه استان داشته باشند و باید شرایط برای این نقش‌آفرینی فراهم کنیم.