به گزارش خبرنگار مهر، مهدی زنگانه، عصر یکشنبه در نشست با رسانه ها از مراجعه ۶ هزار بیمار به بیمارستان این شهرستان در یک ماه گذشته خبر داد گفت: طرح تحول یک فرصت مغتنم برای بهداشت است و در واقع در دولت جدید اولویت بهداشت و درمان از رتبه ۱۳ به رتبه ۳ رسیده است.
وی افزود: بعد از اجرای طرح تحول در نظام سلامت با افزایش مراجعین به بیمارستان مواجه بوده ایم که علی رغم رضایت مردم، مدیریت هزینه ها نیز مد نظر است تا منبع مالی در بهترین حالت ممکن به استفاده برسند.
وی تلاش برای راه اندازی سیستم ارجاع، مدیریت تخت های بیمارستانی، تعیین نیاز به استفاده از خدمات تخصصی توسط توسط پزشک و در مجموع توزیع صحیح خدمات را از راهکارهای مدیریت منابع انسانی و بهینه سازی استفاده از منابع بیمارستانی دانست.
زنگانه همچنین از گسترش اورژانس و آس سی یو بیمارستان بقیه الله الاعظم(عج) در ۶ ماه دوم سال جاری خبر داد.
وی در خصوص تکمیل بودن امکانات بیمارستانی گفت: تقریباً همه امکانات مورد نیاز برای ارائه پایه و حیاتی در بیمارستان علی آباد با ۱۰۰ تختخواب و ۱۴ رشته تخصصی وجود دارد ولی ذکر این نکته ضرورری است که در دنیای پزشکی امروز خدمات بسیار متنوعی ارائه می شود که بالتبع ارائه این خدمات نیاز به تجهیزات و منابع جدیدی دارند.
سرپرست بیمارستان بقیه الله الاعظم علی آبادکتول از کمبود بیش از ۱۰ هزار تخت بیمارستانی در سراسر کشور خبر داد و تصریح کرد: این شهرستان نیز با کمبود فضا و تخت بیمارستانی مواجه است و حتی مجوز افزایش ۱۰۰ تخت بیمارستانی دیگر صادر شده است که در صورت تامین منابع این امر محقق خواهد شد.
علیرضا کمال غریبی، رئیس شبکه بهداشت شهرستان علی آبادکتول نیز گفت: تکمیل کادر تخصصی، تکمیل و تجهیز وسایل مورد نیاز بخش های مختلف بیمارستانی، نصب دستگاه اکسیژن ساز با هزینه ای بالغ بر ۴ میلیارد ریال، استفاده از پزشکان مقیم در بیمارستان، راه اندازی پلی کلینیک فوق تخصصی قائم (عج) در محل بیمارستان سابق شهرستان، اهتمام جدی به بحث پزشک خانواده، راه اندازی سی تی اسکن، تست ورزش و داپلر، تبدیل خانه های بهداشت از حالت استیجاری به دولتی، افزایش سرانه پزشک خانواده از ۱۱۰ هزار ریال به ۹۶۰ هزار ریال، اجرای طرح دندانپزشکی خانواده در شهرهای مزرعه و فاضل آباد، راه اندازی کلینیک دندانپزشکی، راه اندازی سیستم پکس و امکان مشاهده اطلاعات پزشکی بیمار توسط پزشکان استان به صورت آنلاین و ... بخشی از اقدامات این مرکز در توسعه بهداشت و درمان شهرستان است.
کمال غریبی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در خصوص شلوغی و ازدحام در پلی کیلینک تخصصی گفت: یکی از اهداف تاسیس این مرکز کاهش مراجعات مردمی به اورژانس است که از سویی با توجه به پائین بودن هزینه های جاری پلی کلینیک، شاهد افزایش مراجعات به این مرکز هستیم و امید است با آموزش، پیشگیری، فرهنگ سازی و تقویت بخش خصوصی این مشکل نیز رفع شود.