قشم- نماينده ولی فقيه در استان هرمزگان گفت: در اداره ‍ژئوپارك قشم كه يك نعمت خدادادی در اين جزيره است بايد از توان نيروهای بومی در كنار نيروهای متخصص غيربومی استفاده شود.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غلامعلی نعیم آبادی صبح دوشنبه در گردهمایی ‍ژئوپارك قشم، بیان داشت: استفاده از نیروهای بومی برای اداره ژئوپارك كمك شایانی به رونق اقتصاد جوامع محلی و دستیابی به توسعه پایدار خواهد كرد.

وی با تاكید بر ضرورت اجرای برنامه های آبادسازی زمین، اضافه كرد: آبادانی یكی از موضوعات سفارش شده در دین اسلام است و زمانی كه مسلمانان در كنار یكدیگر با همدلی و اتحاد زندگی كنند به دست خواهد آمد.

آیت الله نعیم آبادی ادامه داد: از ژئوپارك و قابلیت های دیگر جزیره قشم باید برای افزایش اتحاد بین شیعیان و اهل سنت بهره برد و در كنار افزایش توانمندی های جامعه محلی، اختلاف های مذهبی را به حداقل رساند.

امام جمعه شهرستان بندرعباس اظهار داشت: هم اكنون در جامعه ما اختلاف های مذهبی بسیار كم شده و شیعیان و اهل سنت در اجرای پروژه ها، همایش ها و نشست ها در كنار یكدیگر حضور پیدا می كنند اما هنوز منویات امام خمینی(ره) در زمینه اتحاد مسلمانان كاملا محقق نشده است.

در ادامه این گردهمایی امام جمعه اهل سنت روستای طبل جزیره قشم گفت: ژئوپارك قشم در میان ۸۰ ‍ژئوپارك ثبت شده در یونسكو با اهداف خیر خواهانه و طبیعت دوستانه به ثبت رسیده است.

شیخ محمدعلی امینی ادامه داد: حفظ و نگهداری میراث زمین شناختی و آثار تاریخی و بوم شناسی در صورتی كه با مدیریت صحیح همراه باشد، دستاوردهای فراوانی برای جوامع پیرامونی خود خواهد داشت.

وی ضمن تاكید بر آموزه های مترقی اسلام برای حفظ طبیعت، افزود: محیط زیست و آثار باستانی از مواهب الهی است كه همواره با بی مهری انسان ها همراه بوده و مسلمانان باید در پیروی از رهنمودهای بزرگان دین مبنی بر حفظ طبیعت پیشگام باشند.

امام جمعه اهل سنت روستای طبل جزیره قشم گفت: اهمیت حفظ محیط زیست در اسلام به قدری بالاست كه برنامه هایی همچون همایش همبستگی مذاهب و محیط زیست در سال ۲۰۰۰ میلادی، فقه و محیط زیست در سال ۸۴ و ... در این راستا برگزار شده اند.

شیخ امینی اظهار داشت: از دیدگاه اسلام هرگونه تعرض به طبیعت از مظاهر فساد و تباهی است و پروژه هایی همچون ژئوپارك قشم نقش تاثیرگذاری در جلوگیری از تباهی خواهند داشت.