به گزارش خبرنگار مهر، بیمارستان فوق تخصصی قلب و خیر ساز فرشچیان پس از هشت سال عصر سهشنبه با حضور رئیسجمهور افتتاح شد.
۴۰ درصد ساخت بیمارستان تخصصی قلب فرشچیان از سوی مرحوم محمدعلی فرشچیان و ۶۰ درصد ساخت آن از سو. ی دانشگاه علوم پزشکی همدان تعهد شده بود.
عملیات اجرایی این بیمارستان در سال ۸۶ در زمینی به وسعت ۱۲ هزار مترمربع با زیربنای ۲۷ هزار و ۵۰۰ مترمربع در ۹ طبقه و ۲۱۷ تخت آغاز شد اما ساخت پروژه از سال ۸۷ انجام شد.
در این بیمارستان تجهیزاتی همچون ام آر آی، آنژیوگرافی، سیتیاسکن، گاما اسکن هرکدام یک دستگاه، انواع اکوکاردیوگرافی، پمپهای جراحی قلب باز، دستگاه اکسیژن ساز و امحای زباله، تجهیزات چهارگانه، دستگاههای رادیولوژی و تجهیزات بخشهای ویژه با ۱۴۰ تخت تخصصی و فوق تخصصی وجود دارد.
بیمارستان فرشچیان در مرحله نخست شامل ۱۴۰ تختخواب ازجمله ۱۰۰ تخت معمولی، ۱۰ تخت آی سی یو و ۳۰ تخت سیسییو است که این میزان ظرفیت در مرحله دوم به دویست و ۲۰ تخت افزایش پیدا میکند.
این بیمارستان دارای بخشهای تخصصی و فوقالعاده تشخیصی و درمانی قلب و عروق شامل بخش جراحی با تعداد چهار اتاق عمل جراحی قلب، ریکاوری و بخشهای پشتیبان است.
تجهیزات بیمارستان اکباتان همدان به بیمارستان فرشچیان منتقل و سعی شده است که در این بیمارستان از پیشرفتهترین تجهیزات پزشکی استفاده شود.
بخشهای پشتیبان بیمارستان فوق تخصصی قلب فرشچیان شامل، مدیریت اطلاعات سلامت، مدیریت فناوری اطلاعات، داروخانه، واحد بهداشت حرفهای و محیط، بخش تغذیه و رژیمدرمانی، بخش مهندسی پزشکی، بخش استرلیزاسیون، رختشورخانه، سردخانه، مرکز مخابرات، پیجینگ و هلیپد است.
بخشهای تشخیصی تخصصی شامل آنژیوگرافی، سیتی آنژیو، پزشکی هستهای، اکوگادیو گرافی، سونوگرافی، تست ورزش، رادیولوژی و آزمایشگاههای تخصصی آماده بهرهبرداری است.
بخش باز توانی قلب و درمانگاههای تخصصی و فوقتخصصی شامل درمانگاه انترونشن، درمانگاه ای. پی. اس، درمانگاه داخلی قلب، درمانگاه جراحی قلب و درمانگاه دندانپزشکی نیز در بیمارستان قلب و عروق فرشچیان آماده به کار است.
بخش بستری بیمارستان فرشچیان نیز دارای چهار بخش بستری در طبقات پنج و شش با ظرفیت هر بخش ۲۶ تخت و در مجموع ۱۰۴ تخت بستری است همچنین بخشهای سی. سی. یو این بیمارستان دارای پنج بخش سی. سی. یو در طبقات سه و چهار با ظرفیت ۴۴ تخت است.