فرهاد عزیزی در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار مهر اظهار داشت: یکی از وظایف اصلی پایگاه بناهای تاریخی رسیدگی به آثار دور از دسترس شهر بوده که لازم به ذکر است برای ثبت آثار در خارج از شهر تشکیلات فنی و تخصصی لازم در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به تپه باستانی نوشیجان گفت: برای به ثبت جهانی رسیدن این اثر نیازمند همکاری و همراهی ارگانهای ذیربط هستیم و طی یک بازه زمانی معین زمینه های حفاظت، مرمت، مستند سازی و زیر ساخت های مورد نیاز تپه نوشیجان مهیا میشود و بعد از انجام این فرایند برای ثبت جهانی پیشنهاد میشود.
مدیر کل دفتر امور پایگاههای سازمان میراث فرهنگی افزود: پایگاه بافت تاریخی همدان یک پایگاه ملی قدیمی سازمان میراث فرهنگی است که هیچ وقت به صورت جدی شروع به کار نکرده است.
وی بیان کرد: با توجه به تعاملاتی که به تازگی با اداره کل میراث فرهنگی همدان برقرار شده است دوباره این پایگاه احیا شد و تلاش ما این است که با برنامه ریزی صورت گرفته بتوانیم به شناخت بهتری از بافت قدیمی شهر دسترسی پیدا کنیم.
عزیزی تصریح کرد: میدان امام همدان یکی از عناصر اصلی و شاخص بافت تاریخی استان همدان است و برای این مکان با مطالعاتی که انجام میشود زمینه های حفاظت و سامان دهی فضای شهری جلوی میدان افزایش مییابد.