انزلی- سرمربی ملوان بندر انزلی گفت: موقعیت‌های زیادی را از دست دادیم و گل زودهمگام تیم گسترش فولاد تبریز، همه محاسبات ما را به هم ریخت.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید استیلی پس از قبول شکست تیم ملوان در مقابل گسترش فولاد تبریز با بیان اینکه تیمش موقعیت‌های متعدد گل را از دست داد، ضمن بیان مطلب فوق اظهار کرد: به دلیل بارش باران مجبور بودیم بازی هوایی انجام دهیم.

وی با تاکید بر اینکه ملوان در عین شایستگی باخت، خاطرنشان کرد: اگر قدر موقعیت‌های‌مان را  می‌دانستیم، این نتیجه رقم نمی‌خورد.

سرمربی تیم فوتبال ملوان بندرانزلی تعویض‌های این تیم را هجومی دانست و تصریح کرد: گل دقیقه دوم گسترش فولاد تبریز، همه محاسبات ما را بهم ریخت.

وی شرایط بد جوی را در نتیجه بازی تاثیرگذار دانست و افزود: شرایط زمین بازی مطلوب نبود و توپ در زمین حرکت نمی‌ کرد و اگر بارش باران به ما اجازه می‌‌داد، می‌توانستیم بازی خوبی را روی زمین به نمایش بگذاریم.

استیلی با تاکید بر اینکه  بعد از دریافت گل،  تیم حریف به لاک دفاعی  فرو رفت، گفت: در نیمه دوم بازی مستقیم را در دستور کار قرار دادیم و حتی آرش افشین دروازه‌بان حریف را نیز جا گذاشت اما توپ او نیز گل نشد.

تیم ملوان بندر انزلی در هفته پنجم از لیگ پانزدهم فوتبال کشور عصر امروز سه‌شنبه در ورزشگاه تختی انزلی و در هوای بارانی، مقابل گسترش فولاد تبریز با نتیجه یک بر صفر بازی را واگذار کرد.