محققان پژوهشگاه مواد و انرژی فولادهای پزشکی مورد استفاده در ایمپلنت ها را طراحی و تولید کردند که به زودی این پروژه به صورت نیمه صنعتی تولید خواهد شد.

محمد مهدی هادوی، رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تاکنون فولادهای پزشکی ساخته شده در این پژوهشگاه تائیدیه وزارت بهداشت برای مراحل آزمایشگاهی را کسب کرده و در زمان تولید نیمه صنعتی نیز تائیدیه های مربوط به این مرحله اخذ می شود.

وی خاطرنشان کرد: برنامه داریم طی دو ماه آینده فولادهای پزشکی را به صورت نیمه صنعتی با کیفیت و استانداردهای لازم تولید کنیم تا این فولاد با قیمت مناسبی به بیماران عرضه شود.

رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی با بیان اینکه درحال حاضر فولاد پزشکی مورد نیاز کشور از خارج وارد می شود، افزود: پژوهشگران پژوهشگاه مواد و انرژی به تکنولوژی ساخت این نوع فولادها دست یافته اند.

هادوی بیان کرد: فولاد پزشکی برای ترمیم شکستگی ها مورد استفاده قرار می گیرد و باتوجه به قیمت بالای آن نمونه های قاچاق و تقلبی این محصولات در کشور وجود دارد که این نمونه های تقلبی آسیب های زیادی به انسان وارد می کند.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل قیمت بالای فولادهای پزشکی در برخی موارد برای درمان بیماران از فولادی های صنعتی استفاده می شود که این فولادها به دلیل آزادسازی یون هایی مانند نیکل ضررهای زیادی از جمله تورم تا سرطان را به همراه دارد.