اقتصاد نیوز نوشت: با توجه به اینکه فرم عینک در کشورمان ساخته نمیشود، محصولات کشورهایی مانند چین و کره جنوبی با رنج پایین قیمت و کشورهایی همچون ایتالیا، آلمان، انگلیس و فرانسه با قیمت های متوسط و بالا تامینکننده نیاز بازار عینک در ایران هستند.
جنس روکش و استفاده از طلا، الماس و برلیان در عینک های طبی، قیمت برخی از این عینکها را به حدی بالا برده که تبدیل به کالای لوکس شده است؛ به گونهای که عینکهایی با کاربرد نگین برلیان یا استفاد از فلز طلا به قیمتهای بیش از شش میلیون تومان در بازار عرضه میشوند.
این درحالی است که رییس اتحادیه سازندگان و فروشندگان عینک تهران با غیر مشخص خواندن قیمت این عینکها میگوید این گونه عینکها در کشورمان مصرفی ندارند.
در زمینه عدسی عینکهای طبی نیز کشورهای چین، کره جنوبی و کشورهای اروپایی از مهمترین تولیدکنندگان هستند که محصولاتشان با قیمتها و کیفیتهای متفاوت در بازار ایران نیز عرضه میشود؛ به گونهای که عدسی چینی حدود ۳۰ هزار تومان، عدسی کره ای حدود ۷۰ تا ۱۴۰ هزار تومان و عدسی های اروپایی حدود ۱۸۰ تا ۵۰۰ هزار تومان قیمت دارند.
استفاده از عینک های تقلبی، عوارض چشمی از جمله کاهش بینایی، سردرد و اختلال رنگ را به دنبال دارد؛ موضوعی است که متخصصان و فروشندگان بارها بر آن تاکید و توصیه کردهاند که مردم فقط از واحدهای با پروانه کسب خرید و فاکتور دریافت کنند.
البته به گفته رییس اتحادیه فروشندگان عینک، مصرف کنندگان درصورت مشاهده هرگونه تخلف اعم از گران فروشی، کالای تقلبی و ندادن فاکتور میتوانند با شماره های اتحادیه ۶۶۷۰۵۲۸۲ و۶۶۷۰۴۵۴۰ تماس بگیرند.
همچنین یک کارشناس فروش عینک های طبی درباره خرید این کالا توصیه کرد که مصرفکنندگان هنگام خرید عینک های گران قیمت، به شماره شناسنامه عینک که روی دسته یا دماغه درج شده است، دقت کنند و به جهت حصول اطمینان از اصل بودن آن، این شماره را در سایت اینترنتی شرکت سازنده عینک چک کنند.
این کارشناس متذکر شد که درج برچسب قیمت اتحادیه سازندگان و فروشندگان عینک تهران روی عینک ها الزامی و نشان دهنده قیمت واقعی کالا و معتبر بودن فروشگاه است که باید خریداران به آن توجه کنند.
تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۸
عینکهای طبی بدون لحاظ قیمت عدسی از حدود ۱۰۰ هزار تا هشت میلیون تومان در بازار فروخته میشوند، اما داستان قیمت فریمهای ساخت کشورهای مختلف در کشور فرق زیادی با یکدیگر میکنند.