سرهنگ رحیم محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه پلیس در اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در شهرستان اهر به طور جدی عمل می کند، اظهار داشت: تعامل و همکاری مردم با پلیس در راستای امنیت جامعه موثر و تاثیرگذار خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه پلیس برای ایجاد نظم و امنیت در جامعه با متخلفان به طور قاطع برخورد کرده و فضا را برای مجرمان ناامن خواهد کرد، افزود: بر همین اساس در اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در اهر، دو نفر معتاد پرخطر و ۲ نفر توزیع کننده و سازنده مشروبات الکلی و مواد مخدر دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان اهر همچنین از کشف ۹۷ لیتر مشروب الکلی دست ساز و ۱۹ بطری مشروب الکلی خارجی در این شهرستان خبر داد و گفت: مامورین انتظامی موفق به کشف ۲۷ لیتر مشروب تخمیر شده توت، ۳۹ لیتر مشروب تخمیر شده سیب گلابی و ۳۱ لیتر مشروب آماده شدند.
وی در ادامه اظهار داشت: مجریان قانون هنگام ورود به منزل این متهمان متوجه امحاء ۱۷ بطری مشروب الکلی توسط همسر متهم شدند و با انجام اقدامات پلیسی لازم در حین خالی کردن بطری های مشروب متهمان را دستگیر و به مراجع قضایی منتقل کردند.
محمدی در پایان از مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک با تلفن ۱۱۰ تماس بگیرند و گفت: همچنین تلفن ۱۹۷ سامانه ارتباط مردمی با پلیس آماده دریافت تمامی انتقادات، پیشنهادات و شکایات مردم در حوزه های مرتبط با این یگان است.