علی بابایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این میزان گندم از سطح ۵۹ هزار هکتار مزارع آبی و ۱۴۵ هکتار مزارع دیم استان مرکزی برداشت شده است.
وی اظهارکرد:۱۷۰هزار تن از گندم تولیدی در سطح استان برای تولید نان صرف می شود،۸۰ هزار تن خود مصرفی کشاورزان در استفاده از بذر و ۱۰۰ هزار تن نیز برای مصارف صنعتی مصرف می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی ارقام گندم آبی و دیم تولیدی استان مرکزی را شامل بکراس روشن، الوند، بهار، مهدوی، پیشتاز و هما بیان کرد که در مزارع آبی و دیم کشت می شود.
وی ادامه داد: گندم تولید شده از کیفیت نسبتا خوبی برخوردار است و با وجود تنش خشکی و کم آبی در برخی شهرستان های استان جوابگوی گندم مصرفی استان است و در حال حاضر نیازی به وارد کردن گندم از استان های مجاور وجود ندارد.
بابایی تصریح کرد: تاکنون ۲۶۲هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان استان مرکزی به قیمت تضمینی خریداری شده است که این میزان گندم نسبت به خرید سال گذشته ۱۸درصد رشد نشان می دهد.
وی ادامه داد: بخشی از مطالبات کشاورزان گندم کار باقی مانده که با قول مساعد مسئولان وزارت جهاد کشاورزی تا پایان شهریور ماه پرداخت می شود.
رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: گندم، جو، چغندر، گل و گیاه زینتی، لوبیا، انار، پسته، میوههای باغی، گوجه فرنگی، پیاز، بادام، گردو و انگور از مهمترین محصولات کشاورزی این استان است.
بابایی افزود: حدود سه میلیون تن از محصولات بخش کشاورزی در سطح کشور در استان مرکزی تولید می شود و این استان جزو ۱۰ استان برتر در تولید محصولات کشاورزی است.
وی اظهار داشت: همچنین استان مرکزی در تولید محصولات استراتژیک از جمله گندم و جو آبی و تولید میوه، کشمش، انگور و حبوبات جزو هشت استان برتر کشور است.
گفتنی است عباس کشاورز، معاون تولیدات گیاهی وزیر جهاد کشاورزی طی هفته جاری با حضور در استان مرکزی با بیان اینکه امسال در سراسر کشور بیش از هشت میلیون تن گندم از کشاورزان به قیمت تضمینی خریداری شده است، از پرداخت مطالبات گندم کاران تا پایان شهریورماه جاری خبر داد.