بوشهر- فرماندار جم گفت: تعاملات شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی با شهرستان جم افزایش یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، فتح الله نوروزی چهارشنبه‌شب در نشست با مدیر عامل شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: مجتمع گاز پارس جنوبی در اقتصاد کشور نقش بسزایی دارد.

وی افزود: شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی و مجموعه کارکنان و کارگران این مجتمع رسالت خطیری را بر عهده دارند و همه باید تلاش کنند تا این رسالت به نحو مطلوب انجام شود.

فتح‌الله نوروزی میزبانی خانواده کارکنان پارس جنوبی و سایر شرکت‌های نفت و گاز را افتخاری برای شهرستان جم دانست و افزود: شهرستان جم سال‌هاست که با درک شرایط کشور و کلان‌نگری، میزبانی شایسته‌ای برای نفت و گاز بوده است و قطعا آرامش خاطر کارکنان و خانواده‌ها، نقشی بزرگ در انجام هر چه مطلوب‌تر وظایف نفت و گاز دارد.

نوروزی تعامل و همگرایی شهرک‌ها و مردم شهرستان را مهم و ضروری ارزیابی کرد و گفت: ارتباطات بسیار خوبی میان شهرک‌ها و مردم شهرستان وجود دارد که از زمان حضور دولت تدبیر و امید در راس مدیریت اجرایی کشور، این ارتباطات گسترده‌تر نیز شده است.

وی برگزاری جشن‌های مشترک و برگزاری جشن‌های مناسبتی در شهرستان با همکاری شرکت‌های مستقر در منطقه را گامی مهم در تحقق همدلی ها برشمرد و اظهار امیدواری کرد که این روند مثبت تداوم یابد.

فرماندار جم مردم شهرستان را مردمی قدرشناس توصیف کرد و افزود: افزایش تعاملات مثبت در حوزه های فرهنگی و اجتماعی به خصوص فراهم نمودن بستر اشتغال جوانان، می تواند همدلی‌ها را روز به روز افزایش دهد.