به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری سریال «شهرزاد» به کارگردانی حسن فتحی امروز شنبه ۱۴ شهریور با حضور سیدمحمد امامی تهیه کننده و سرمایه گذار و سیدهادی رضوی سرمایه گذار برگزار شد و رضوی در ابتدای این نشست گفت: بحث صادرات فرهنگی محصولاتی که در خور شأن مردم است یک ضرورت است و قرار است پروژه «شهرزاد» چنین محصولی برای مردم باشد و تدبیر ما این است که مردم کاری قابل ملاحظه و در خور فرهنگ خود را ببینند.
وی با اشاره به سریال «تنهایی لیلا» و بودجه ای که برای سریال های صدا و سیما صرف می شود، عنوان کرد: سریال «تنهایی لیلا» با بودجه صدا و سیما ساخته شد، اما مشکل این سریال ها این است که سازندگان می خواهند همه مفاهیم را به شکل مستقیم در اثر ارائه کنند در حالی که باید کارهای فاخرتری برای مردم ارائه کرد و این مردم هستند که خودشان با سلیقه خود دست به انتخاب می زنند.
سرمایه گذار سریال «شهرزاد» با بیان اینکه شبکه نمایش خانگی رقیب صدا و سیما نیست، توضیح داد: محدودیت هایی که در صدا و سیما وجود دارد، در مدیوم های دیگر رسانه ای وجود ندارد. ما «شهرزاد» را در شبکه نمایش خانگی ساختیم؛ اول به این دلیل که موضوعی عاشقانه دارد و عشق یکی از موضوعاتی است که همیشه مورد علاقه مردم بوده است. همچنین موضوعات عاشقانه در دوران دفاع مقدس و در دین هم دیده شده است و تفاوت عشق پاک، عشق دروغین و خیانت در سریال «شهرزاد» نمایش داده شده است.
عشق همیشه برای مردم جذاب بوده است
رضوی اضافه کرد: اگر آسیب شناسی کنیم که چرا مردم سریال های ترکیه ای را دوست دارند، یک دلیلش همین است که آنها از فشارهای اقتصادی و دعواهای سیاسی خسته شده اند و عشق مقوله ای است که در تاریخ همیشه برای مردم جذاب بوده است. مردم برنامه های ماهواره ای را نگاه می کنند بنابراین خود ما می توانیم آنها را به آثارمان جذب کنیم و اگر در شبکه نمایش خانگی کاری جذاب باشد، از سوی مردم دیده می شوند به شرطی که این کارها ارکان خانواده را حفظ کنند.
وی با اشاره به اینکه تبلیغات سریال های شبکه نمایش خانگی از صدا و سیما پخش نمی شود، عنوان کرد: مردم که قرار است برای سریالهای شبکه نمایش خانگی هزینه کنند توقع نداشته باشند برای سریالی که به شکل سرسام آوری هزینه داشته است فقط ۵۰۰ تومان هزینه کنند. قیمت این سریال هم مثل باقی آثار شبکه نمایش خانگی است اما مردم کار خوب و باکیفیتی را خواهند دید.
رضوی با اشاره به ویژگی های پروژه «شهرزاد» توضیح داد: هیچ پروژه ای در بخش خصوصی با این حجم از سوپراستار تولید نشده است و ما امیدواریم با این پروژه بتوانیم رضایت مردم را جلب کنیم.
«شهرزاد» محصول مشترک ایران و شرکت ای ام فیلم آلمان
در ادامه این نشست محمد امامی تهیه کننده و سرمایه گذار سریال «شهرزاد» از اینکه این اثر به صورت محصول مشترک ایران و آلمان تولید شده است، گفت: سریال «شهرزاد» محصول مشترک ایران و شرکت «ای ام فیلم» آلمان است و این شرکت حق پخش اروپا را از ما خریداری کرده است. همچنین ما در حال رایزنی با کشورهای حوزه خلیج فارس هستیم تا پخش خارجی این اثر ادامه داشته باشد.
وی درباره قاچاق سی دی ها و دانلود این سریال به صورت غیر قانونی تصریح کرد: قاچاق معضلی است که وجود دارد و کاری ستادی است که از عهده ما خارج است و دولت باید در این زمینه کمک کند. با این حال این را هم باید گفت که هرگاه اثری خوب باشد حتما کپی و دانلود هم می شود.
تهیه کننده سریال «شهرزاد» افزود: اگر ما بتوانیم هزینه سریال را از طریق تبیلغات جذب کنیم دیگر نگران کپی و دانلود آن نیستیم.
در ادامه رضوی با اشاره به مردمی که سریال «شاهگوش» را دانلود کرده بودند، گفت: سریال «شاهگوش» هم توسط عده زیادی دانلود شد اما مدتی بعد خود مردم پول این اثر را پرداخت کردند. مبلغ ۵۰ میلیون به این ترتیب جذب شد که همه آن برای امور خیریه استفاده شد.
۲۰ مهرماه اولین قسمت از سریال «شهرزاد» عرضه می شود
رضوی با اشاره به زمان پخش سریال «شهرزاد» اعلام کرد: ۲۰ مهرماه اولین قسمت از سریال «شهرزاد» عرضه می شود و هماهنگ شده است تا زمان عرضه قسمت اول حدود ۱۰ قسمت از این سریال آماده باشد.
سرمایه گذار سریال «شهرزاد» بودجه تولید این پروژه را بسیار بالا عنوان کرد و در پاسخ به سوالی درباره مقایسه آن با «قهوه تلخ» گفت: با احترام به پروژه «قهوه تلخ»، سریال «شهرزاد» نه در بعد اقتصادی و سرمایه گذاری و نه در بعد هنری و عوامل بازیگرانی که در آن مشغول به کارند با سریال «قهوه تلخ» و نه با سریال دیگری قابل مقایسه نیست.
وی درباره زمان پایان یافتن تصویربرداری این اثر عنوان کرد: تا هفت روز دیگر تصویربرداری سریال به پایان می رسد و این اولین سریال تاریخی خواهد بود که تماما با هزینه بخش خصوصی تولید شده است.
رضوی درباره فیلمنامه این اثر نیز توضیح داد: حدود دو سال و نیم نگارش و طراحی فیلمنامه سریال «شهرزاد» به طول انجامیده است و ۲۰ مهرماه اولین قسمت سریال با تیراژ ۵۰۰ هزار تا عرضه خواهد شد و احتمالا کار حدود ۲۶ تا ۲۸ قسمت خواهد بود. این میزان از تیراژ برای قسمت اول اثر مورد نظر ماست و در قسمت های بعدی افزایش پیدا خواهد کرد.
وی همچنین در قسمت دیگری از این نشست به فیلم «محمد رسول الله (ص)» اشاره کرد و گفت: اگر همین فیلم به شکل خصوصی ساخته می شد با هزینه ای که برای آن صرف شد عده ای می گفتند که هزینه زیادی در این فیلم خورده شده است اما چون با بودجه بخش خصوصی نیست از آن تجلیل هم می شود و چنین نگاهی وجود ندارد.
سرمایه گذار سریال «شهرزاد» با اشاره به ترمیم و بازسازی شهرک غزالی برای ساخت سریال «شهرزاد» توضیح داد: شهرک غزالی بعد از سریال «هزار دستان» سابقه بازسازی نداشته است و ما برای این پروژه آن را بازسازی کردیم.
وی در پایان از مراسم فرش قرمز سریال «شهرزاد» در استانبول و آلمان خبر داد و گفت: دو مراسم فرش قرمز سریال در خارج از ایران برگزار خواهد شد که یکی از این مراسم ها ۱۸ مهرماه توسط شرکت ای ام فیلم آلمان در کلن برگزار می شود.
به گفته وی، عوامل در حال حاضر در مرحله پیش تولید «شهرزاد ۲» هم قرار دارند.
در پایان این مراسم از لوگو، سایت و صفحه اینستاگرام سریال رونمایی شد.