معاون برون مرزی سازمان صداوسیما بیان کرد که در این معاونت در حوزه پخش اینترنتی تمهیداتی فراهم شده است و تا پایان سال جاری شاهد چهره جدیدی از رادیوهای برون مرزی با عنوان رادیو۲ مبتنی بر وب۲ خواهیم بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد اخگری معاون برون مرزی سازمان صداوسیما در حاشیه تودیع و معارفه مدیرکل جدید فنی معاونت برون مرزی صداوسیما گفت: این معاونت از زیرساخت های مناسبی در بخش تولید برخوردار است و تمامی سیستم های تولید اعم از رادیو و تلویزیون به دیجیتال تبدیل شده است که فرآیند تولید در بستر دیجیتال امکان توسعه در بستر وب و استفاده از ظرفیت های اینترنت را برای اطلاع رسانی بهتر در حوزه برون مرزی فراهم کرده است.

وی با اشاره به فراهم شدن زیرساخت های مناسب برای توسعه همه جانبه شبکه های برون مرزی سازمان در دوران مدیریت محمد سرافراز بر این معاونت یادآور شد: ارتباطات رسانه ای معاونت برون مرزی با جهان از طریق فیبر، ماهواره و دیگر کانال های ارتباطی کاملا برقرار است و این رویداد ارزشمندی است که حتی دیگر بخش های سازمان نیز می توانند در حوزه فنی از ظرفیت معاونت برون مرزی استفاده کنند.

معاون برون مرزی صداوسیما اظهار کرد: در حوزه پخش به ویژه پخش اینترنتی، تمهیدات خوبی فراهم شده است که قرار گرفتن در شبکه های مختلف کابلی، اینترنتی، استفاده از ظرفیت های اپلیکیشن تلفن همراه برای حضور موثر در حوزه رسانه های همراه مورد توجه قرار دارد و لذا در نتیجه توسعه این فرآیند، تا پایان سال جاری شمسی شاهد چهره جدیدی از رادیوهای برون مرزی با عنوان رادیو۲ مبتنی بر وب۲ خواهیم بود.

اخگری با بیان اینکه ساختار وب۲ تعاملی خواهد بود و از ظرفیت مولتی مدیا یعنی تصویر، صوت و متن استفاده می شود، ادامه داد: در آینده نزدیک با استفاده از این تکنولوژی و بستر فراهم شده برای جذب مخاطبان بیشتر، امکان افزایش تولید، پخش و توزیع در حوزه شبکه های اجتماعی و استفاده از ظرفیت های مختلف این شبکه ها به ویژه بهره گیری از وب سایت ها و اپلیکیشن ها برای اطلاع رسانی به مخاطبان فراهم خواهد شد.

وی رسانه های نو پدید در بستر وب و اپلیکیشن را بستری ارزان و مطابق با نیازها و گرایش های حاکم بر جوامع کنونی به ویژه نسل جوان دانست و یادآور شد: در موقعیت کنونی بسیاری از مخاطبان از رسانه های همراه برای دریافت پیام های صوتی و تصویری استفاده می کنند.

معاون برون مرزی سازمان با تاکید بر پوشش همه جانبه رسانه های برون مرزی ایران در نقاط مختلف جهان از طریق ماهواره، اینترنت و حتی شبکه های کابلی افزود: رادیوهای برون مرزی در برخی مناطق از موج اف ام استفاده می کنند که بهتر از اس دبلیو عمل می کند اما در برخی مناطق که امکان پخش اف ام وجود ندارد از اس دبلیو موج کوتاه بهره می گیریم.

اخگری با اشاره با استفاده از موج اف ام در بسیاری از مناطق همچون افغانستان، برخی مناطق آفریقا، بوسنی هرزگوین، آلبانی، مقدونیه و برخی شهرهای مختلف اروپایی گفت: در برخی مناطق اروپایی امکان حضور فرستنده های اف ام داده نمی شود که امید است با رویکرد جدید در حوزه رادیویی از ابزار وب در این حوزه بیشتر استفاده شود و اطلاع رسانی موثرتر باشد.