اهواز - قائم‌مقام ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر خوزستان گفت: برای حل مشکل دست‌فروشان در هسته مرکزی اهواز، پیشنهاد ایجاد فضای بازارچه ایی در برخی پارک‌های اهواز را به شهرداری ارائه کردیم.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حمزه حسینی پیش از ظهر امروز در یک نشست خبری اظهار کرد: ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر یک دستگاه فرهنگی ـ نظارتی است. این ستاد، معاونت‌های مختلفی داشته که زیر نظر نماینده ولی‌فقیه در خوزستان فعالیت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه بحث مهمی که امروز مطرح می‌شود اجرای قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر است، عنوان کرد: اجرای طرح طلایه‌داران معروف نیز یکی دیگر از فعالیت‌های این ستاد در خوزستان بوده تا بتوانیم به وظیفه شرعی که بر عهده ما گذاشته‌شده جامه عمل بپوشانیم.

حسینی تصریح کرد: ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر، حافظ حقوق عمومی بوده و اختصاص به گروه‌های چپ و راست نیز ندارد. همچنین همه مردم نیز در قبال قانونی که برای حمایت از آمران به معروف و ناهیان منکر تصویب شده مسئولیت قانونی دارند.

قائم‌مقام ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر خوزستان تصریح کرد: قطعاً اگر همه ما در جامعه برای ارتقای فرهنگ و رفتارسازی تلاش کرده و هر کسی به‌اندازه سهم خودش فعالیت فرهنگی را انجام دهد، جامعه بسیار متعالی خواهیم داشت.

حسینی تصریح کرد: فرهنگ جامعه مانند یک کشتی بوده که تمام مردم جامعه بر آن سوار بوده و همه افراد باید در نگهداری از آن تلاش کنند. اگر تقویت زیرساخت‌های فرهنگی را نداشته باشیم در نهایت منجر به شکسته شدن این کشتی می‌شود. از سوی دیگر بحث فرهنگی در اسلام کلی بوده و جدای از نظرهای شخصی است، بنابراین باید همه افراد جامعه را به رعایت حقوق همدیگر دعوت کنیم.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار مهر در ارتباط با جمع‌آوری دست‌فروشان هسته مرکزی شهر گفت: عدم توسعه اشتغال بزرگ‌ترین منکر استان بوده که اگر اشتغال‌زایی برای جوانان استان انجام نشود، آنها مجبور به تخلف بوده و اینکه به دست‌فروشی روی بیاورند.

حسینی بیان کرد: اگر در برخی موارد برخورد قهری از سوی شهرداری صورت می‌گیرد، به دلیل بالا بودن حجم دست‌فروشان و تکرار کار بسیار زیاد آنها است. همچنین نیروی لازم هم در اختیار شهرداری قرار ندارد.

قائم‌مقام ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر خوزستان گفت: باید در سطح شهرداری برای عدم چنین برخوردهای قهری رفتارسازی درستی شکل بگیرد. باید راهکارهایی را برای اشتغال دست‌فروشان مطرح کنیم تا آنها نیز به این کار روی نیاورند. البته شهرداری بازارچه‌هایی را نیز برای دست‌فروشان تعریف کرده ولی هنوز هم این دست‌فروشان در هسته مرکزی شهر اصرار بر فعالیت دارند.

حسینی گفت: بازارچه‌های محله‌ای و منطقه‌ای یکی از راه‌های اشتغال‌زایی برای دست‌فروشان است. سال ۹۰ به شورای شهر اهواز پیشنهاد دادیم که در پارک‌های وسیع اهواز این بازارچه‌ها را راه‌اندازی کنند. بالاخره پارک‌های وسیعی در اهواز وجود داشته و یکی از نکات ایمن کردن پارک‌ها ایجاد فضاهای بازارچه‌ای در فضای پارک است.