مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران، تاکید کرد: این اصطلاح که بیمه ها پاشنه آشیل طرح تحول سلامت هستند، درست نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمد جواد کبیر روز سه شنبه در هفتمین اجلاس سراسری مدیران ارشد سازمان بیمه سلامت که در مجموعه فرهنگی تلاش برگزار شد، هدف از برگزاری این اجلاس را تقویت رویکرد بین بخشی عنوان کرد و اظهار داشت: ما با گفتمان مشترک و روابط شفاف فی مابین دستگاه ها و بخش های مختلف اجرایی باید شرایطی را فراهم نماییم تا از حداکثر ظرفیت ها بتوانیم استفاده کنیم.

وی افزود: سازمان بیمه سلامت ایران در اجرای طرح تحول سلامت که اجرای آن از سال گذشته در کشور آغاز شده است، نقش بسیار پر اهمیتی را ایفا کرد و توانست در این زمینه ۸۰ درصد هزینه های طرح را به دوش کشیده و پرداخت نماید.

کبیر یادآور شد: از مهمترین عملکرد های این سازمان تدوین برنامه عملیاتی و ابلاغ آن به ادارات کل استانی جهت اجرا بود.

وی با بیان این مطلب که موفقیت نظام سلامت منوط به اقتدار، کارآمدی و تصمیم گیری درست سازمان های بیمه گر است، گفت: ما در سازمان بیمه سلامت ایران داشتن یک برنامه را به عنوان یک اولویت ضرورت می دانیم چراکه برای داشتن یک قضاوت درست درون و برون سازمانی باید سنجه های اصلی را از کارکردهایمان مشخص و به آن عمل نماییم.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران تاکید کرد: اصطلاح بیمه ها پاشنه آشیل طرح تحول سلامت هستند، اصطلاح درستی نیست! چرا که سازمان بیمه سلامت ایران به عنوان یک همراه در صیانت از حقوق بیمه شدگان در طرح تحول سلامت نقش پر رنگی ایفا نموده و همیشه خود را تابع سیاست های ابلاغی رهبری دانسته و همگام با وزارت بهداشت عمل نموده است.

کبیر، همکاری سازمان بیمه سلامت ایران با وزارت بهداشت در تفاهم نامه روستایی سطح یک را در سال گذشته طی ۱۰ سال اخیر بی نظیر دانست و اذعان داشت: ما باید رویکرد مشترک و نظام یکپارچه مشتمل بر بیمه چند لایه را در نظام رفاه و بیمه در کشور داشته باشیم تا بتوانیم با استفاده از منابع موجود حمایت لازم را در حفاظت مالی از مردم در برابر هزینه های سلامت که می تواند فاجعه بار باشد، داشته باشیم.

وی در پایان بر کنترل هزینه ها در سازمان بیمه سلامت تاکید کرد و گفت: حمایت و همراهی اجتماعی و رضایت مردم، از مولفه های حکمرانی مطلوب و درست است.