اصفهان - رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه یک اصفهان گفت: عرصه و اعیان مدرسه ناطق ۲ کاملا موقوفه بوده و اداره اوقاف برای بازپس گرفتن آن به آموزش و پرورش فرصت ۶ ماهه داده بود.

حجت‌الاسلام محمدرضا اسمائیل پور در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین وضعیت مالکیت مدرسه ناطق ۲ در بازارچه حسن‌آباد اظهار داشت: عرصه و اعیان این مدرسه موقوفه بوده و در حال حاضر با حکم دادگاه این مدرسه در اختیار اوقاف اصفهان قرار گرفته است.

وی در ادامه با بیان اینکه نیت واقف برای وقف این محل واگذاری آن به حوزه علمیه برای آموزش طلاب بوده است، افزود: این در حالی است که سالیان طولانی است که آموزش و پرورش مدرسه را تصرف کرده و حتی اجاره بهای آن را نیز پرداخت نکرده است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه یک اصفهان با بیان اینکه اداره اوقاف از ماه گذشته و در تاریخ  ۱۸ بهمن سال گذشته تاکنون با پیگیری قضایی و اعلام آن به آموزش و پرورش حکم تخلیه مدرسه را دریافت کرده است، افزود: با پا درمیانی آیت‌الله طباطبایی‌نژاد، امام جمعه اصفهان، به مدت ۲ ماه به آموزش و پرورش فرصت تخلیه مدرسه داده شد.

وی افزود: این در حالی بود که با گذشت ۶ ماه نه تنها آموزش و پرورش این مدرسه را تخلیه نکرده بلکه ثبت‌نام دانش‌آموزان برای سال تحصیلی  ۹۵-۹۴ را نیز انجام داده است.

حجت‌الاسلام اسمائیل‌پور با بیان اینکه آموزش و پرورش برای ثبت‌نام هر دانش‌آموز ۸۰ هزار تومان دریافت کرده است، ابراز داشت: این در حالی است که آموزش و پرورش با خانواده دانش‌آموزان تماس گرفته تا نسبت به بازگرفتن پرونده فرزندانشان بدون پس دادن شهریه، اقدام کنند و در آینده هزینه ثبت‌نام به آنها برگردانده شود.

برچسب‌ها