به گزارش خبرنگار مهر، حسین بیگلری ظهر امروز یکشنبه در دیدار خیران سلامت با نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه اظهار داشت: طرح تحول نظام سلامت بسیاری از مشکلات درمانی بیماران خاص و صعبالعلاج را برطرف نموده اما متاسفانه این دسته از بیماران با مشکلات حاد معیشتی دست و پنجه نرم میکنند.
وی تعداد بیماران خاص و صعبالعلاج استان کرمانشاه ۳۶ هزار نفر اعلام کرد و افزود: این تعداد بیمار غالبا شامل بیماران هموفیلی، سرطانی، کلیوی، دیابتی و تالاسمی است که دولت داروی مناسب و کافی در اختیارشان قرار داده ما عدم برخورداری از تغذیه مناسب، درمان دارویی نیز اثرگذاری چندانی ندارد.
بیگلری در ادامه ازود: مشکل اساسی ما بیماران صعب العلاج و خاص شهرستانها است که به هنگام مراجعه به کرمانشاه از هیچ گونه امکانات رفاهی برخوردار نبوده و همراهان چون جای خواب ندارند در محوطه بیمارستان یا اطراف بیمارستان شب را سپری میکنند و مشکل ما دراین رابطه نبود همراه سرای مناسب برای اقامت آنها است.
وی بیان کرد: وقتی بیمار خاص و صعبالعلاج از تمام راهها قطع امید کرده و مخارجش به انتها رسیده برای ادامه درمان و گرفتن نتیجه به تهران مراجعه می کند و آنجا نیز بدون پشتوانه مالی کاری از پیش نمیبرند.
بیگلری جلب خیران در حوزه سلامت و حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج را امری ضروری دانست و گفت: خیران در حوزه احداث همراهسراهای بیمار میتوانند یاری رسان ما باشند و در ین راستا برگزاری همایش استانی با حضور خیران سلامت جهت جمعآوری کمکهای لازم برای ساخت مهمانسرهای بیماران و نیز کمکهای دیگر مفید است.
وی پتانسیل استان کرمانشاه در بعد خیران سلامت را بسیار مناسب دانست و افزود: ما مشکل مکان و زمین برای احداث همراهسراهای بیمار نداریم و دانشگاه علوم پزشکی نیز همکاری لازم را به عمل میآورد.
بیگلری در ادامه اطلاع رسانی مفید و سودمند برای جلب مشارکت خیران را راهکاری اساسی عنوان کرد و گفت: متاسفانه عدم اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به سرمایه دارن برای اعلام نیاز در حوزه سلامت سبب شده مشکلات حوزه درمان و سلامت بیماران خاص و صعبالعلاج همچنان ادامه یابد.
وی افزود: هم اکنون مکانی موقوفهای در منطقه سراب با وسعت کوچک برای احداث مهمانسرای بیمار وجود دارد.