رشت- جمعی از خبرنگاران و عکاسان عضو بسیج رسانه استان گیلان از بخش ویژه جاسوسی سی آی ای در سفارت سابق آمریکا بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، خبرنگاران مختلف خبرگزاری‌ها، مطبوعات، سایت‌های خبری و تحلیلی استان گیلان، در سفری سه روزه (سه شنبه تا جمعه هفته گذشته) به تهران، که با همکاری سازمان بسیج رسانه ایران انجام شد، ضمن حضور در لانه جاسوسی سابق آمریکا و محل نمایشگاه بزرگ ۱۳ آبان، از باغ‌موزه بزرگ دفاع مقدس و موزه عبرت ایران (زندان ضدخرابکاری ساواک) بازدید کردند.

رئیس سازمان بسیج رسانه کشور در جریان این بازدید در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه رسانه، اصلی‌ترین سلاح جنگ نرم بوده و خبرنگاران سربازان خط مقدم آن هستند، اظهار کرد: تأسیس بسیج رسانه حرکتی هوشمندانه برای انتقال پیام و اندیشه امام راحل در صدور انقلاب اسلامی است.

مسعود بصیری با بیان اینکه امروز با وجود جنگ نرم توجه به رسانه‌های داخلی به عنوان یک ابزار مهم بایستی بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد، گفت: توانمندسازی رسانه‌های کشور در مقابل هجمه‌های سنگین فرهنگی دشمن ضرورت دارد.

وی سفر فعالان رسانه‌ای استان‌های مختلف کشور به تهران را یادآور شد و افزود: بازدید فعالان رسانه‌ای کشور از اماکن فرهنگی، اجتماعی، تاریخی و زیارتی تهران بزرگ و نشست‌های مختلف هم‌اندیشی با رسانه‌ها در دستور کار ویژه سازمان بسیج رسانه کشور قرار دارد.

بصیری با اشاره به اینکه سازمان بسیج رسانه مانند سایر اقشار بسیج، مأموریت‌های محوله خود را در موضوع رسانه برعهده دارد، گفت: سازمان بسیج رسانه در تلاش است تمام افرادی که جزو خانواده رسانه کشور هستند را گرد هم آورده و با اتحاد و همدلی، اهداف بلند جمهوری اسلامی ایران را از طریق رسانه به مردم جهان اعلام کند.

رئیس سازمان بسیج رسانه کشور تأکید کرد: هر فردی که در ایران اسلامی و زیر چتر انقلاب در حوزه رسانه فعالیت می‌کند و قلبش برای کشور و انقلاب اسلامی می‌تپد، مدنظر این سازمان بوده و بسیجی محسوب می‌شود.