وي درگفتگو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر ، افزود : كسي نمي گويد چرا تنها جوانان بايد مشمول استفاده از بيمه باشند ، اما نبايد فراموش نكنيم كه نويسندگان و هنرمندان مسن ، بيش از همه نيازمند حمايت هستند . متاسفانه با قوانيني كه وجود دارد ، قشر اصلي نيازمند به حمايت - كه عمري را در راه فرهنگ سازي و پرورش فكري فرزندان اين كشور تلاش كرده اند - فراموش مي شود .
ژيلا احمدي ادامه داد : متاسفانه با وجود نويسندگان بسيار در كشور، هنوز نويسندگي به عنوان يك شغل شناخته نمي شود. افراد زيادي در تنگناهاي مالي شديدي قرار دارند. آيا قانوني و جلسه اي براي امثال ما كه به دلايل متعدد خانوادگي و اجتماعي ، در سراشيبي نا اميدي و فقر قرار گرفته ايم ، وجود دارد ؟
اين نويسنده مسن گفت : تا زماني كه نويسنده درگير معيشت و نان شب باشد ، توان نوشتن ندارد و اگر هم ننويسد نمي تواند زندگي كند ، پس مجبور مي شود يا سفارشي بنويسد و يا نازل و دم دستي .
وي همچنين گفت : آيا دولت نمي تواند با قانون يا تبصره اي ويژه ، عدالت را در عمل محقق كند و كساني را كه تمام عمر خود را به پاي كودكان و نوجوانان و جوانان اين مرز و بوم گذاشته اند، حداقل شامل بيمه درماني كند؟
نويسنده و مولف بيش از 170 اثر ادبي، با انتقاد از آميختگي سياست با عرصه فرهنگ و هنر افزود : امروز همه معيارها، سياسي و جناحي شده است و نگاه به افراد و آثار آنان نيز از حوزه ادبي و هنري و خلاقيت ورزي خارج شده است. حرف من، حرفي سياسي نيست، بحث حقوق است و رعايت حرمت و تكريم نويسندگان.
ژيلا احمدي با اشاره به وضعيت نشر، دستمزد نويسندگان و عدم تداوم فعاليت ادبي بواسطه موانع و مشكلات مختلف، گفت : معلوم نيست يك نويسنده و فعال ادبي كه از كمترين بضاعت و داشته هاي مالي برخوردار است ، چطور مي تواند زندگي كند و آبرومندانه و همچون فردي عادي از امكانات و حقوق اجتماعي بهره مند باشد.
وي در ادامه اضافه كرد : همه اين مصائب و مشكلات را هم اگر ناديده بگيريم، باز هم مسائلي مثل بي حرمتي و اهانت و برچسب هاي سياسي و ... به نويسندگان وجود دارد كه آنها را از فعاليت ادبي بازداشته و يك عمر كار صادقانه و هنرمندانه آنان را به فراموشي بسپارد. من سال گذشته در اوج احتياجات مالي، كتابي را به وزارت ارشاد سپردم كه هنوز پاسخي دريافت نكرده ام . به اينها اضافه كنيد ، برخوردهاي رايج و همين طور مشكلات يك ساله نويسنده اي را كه بيش از چهل سال سابقه نوشتن دارد.
اين نويسنده كودك و نوجوان ، نهادينه شدن عدالت، مهرورزي ، محبت و دوستي را محور موضوعي غالب آثار كودك و نوجوان ايراني برشمرد و تصريح كرد : اين پيام ها را بايد در بطن رفتارها ، اخلاق ، كردار و حتي سياست هاي كلي خود نهادينه سازيم . متاسفانه همچنان مرده پرستيم وگرنه با ديدن چهره شكسته و خطوط پيرانه سري احمد رضا احمدي و آن همه افتخارات و سابقه ايشان براي بچه هاي ايران ، فكري براي حمايت و تكريم هنرمندان خود مي كرديم . هنرمندان تا زماني كه زنده اند بايد حمايت شوند.
وي در پايان با تاكيد بر نگاه زلال، منش اخلاقي و دين مدار و گرايش هاي متعهدانه فعالان حوزه ادبي كودك و نوجوان به مهر گفت : اميدوارم طرز تلقي هاي حزبي و سياسي حداقل نسبت به نويسندگان كودك و نوجوان، در نقطه اي نه چندان دور و دراز پايان پذيرد و فعالان ادبي در عمل، مورد ارج و حمايت هاي لازم قرار گيرند تا بتوانند همچنان براي نسل هاي آينده ، خوراك فرهنگي لازم را تهيه و تدارك ببينند.
پيشترنيز احمد رضا احمدي در گفتگو با مهر، از نابساماني هاي قوانين بيمه اي و عدم فراهم آوردن تسهيلات معيشتي از سوي دولت براي هنرمندان انتقاد كرده بود.