به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا فولادوند شامگاه شنبه در شورای آموزشوپرورش استان همدان بابیان اینکه رتبهبندی معلمان در چهار رتبه پایه، ارشد، خبره و عالی در مهرماه سال جاری اجرا میشود، افزود: نظام رتبهبندی معلمان یکی از مبانی تحول در آموزشوپرورش ذیل سند تحول بنیادین محسوب میشود و از اولویتهای نخست برنامههای آموزشوپرورش است.
وی افزود: رتبهبندی معلمان سبب ایجاد انگیزه و رقابت مثبت بین معلمان خواهد شد، ضمن آنکه با اجرای این طرح نهتنها پویایی و سیستم جذب و نگهداشتن معلمان تغییر خواهد کرد بلکه این امر به توانمندسازی معلمان نیز منجر خواهد شد.
مدیرکل آموزشوپرورش استان همدان یادآور شد: این طرح در ۲۷ اسفندماه سال ۹۳ مورد تصویب هیئت دولت قرار گرفت و در همین راستا برای اجرای این طرح در سال جاری ۱۳۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای آن پیشبینیشده است.
عبدالرضا فولادوند به اردوهای راهیان نور اشاره کرد و بابیان اینکه در سال تحصیلی ۹۳-۹۴ حدود ۱۷ هزار نفر دانشآموز به مناطق جنگی غرب و جنوب کشور اعزام شدند، اظهار داشت: امیدواریم این کار بزرگ فرهنگی با تأکید بر کیفیتبخشی در سال تحصیلی جدید نیز تداوم داشته باشد.
وی امنیت وسایط نقلیه را اولویت آموزشوپرورش برای اعزام دانش آموزان به مناطق جنگی عنوان کرد و بیان داشت: همچنین باید تمام امکانات برای اعزام دانش آموزان به این مناطق فراهم باشد که در این راستا آموزشوپرورش آمادگی دارد تا در ۱۱ مهرماه همزمان با سراسر کشور اعزامها را آغاز کند.
امسال ۲۹۰ هزار دانشآموز با ۲۵ هزار پرسنل سال تحصیلی جدید را آغازمی کنند
عبدالرضا فولادوند در ادامه بابیان اینکه کیفیتبخشی در آموزش در دستور کار آموزشوپرورش قرار دارد، به بازگشایی مدارس و پروژه مهر اشاره کرد و بابیان اینکه امسال ۲۹۰ هزار دانشآموز با ۲۵ هزار پرسنل سال تحصیلی جدید را آغازمی کنند، گفت: پروژه مهر یک طرح ملی است و تنها مربوط به آموزشوپرورش نیست که در این زمینه نیاز به همکاری سایر دستگاهها با آموزشوپرورش داریم.
عبدالرضا فولادوند مبارزه با بیسوادی را از دیگر اولویتهای این نهاد عنوان کرد و افزود: پارسال ۷۳۱ نفر از تحصیل بازماندند که در این راستا باید علت بازماندن این افراد از تحصیل موردبررسی قرار گیرد.
معاون سوادآموزی آموزشوپرورش استان همدان نیز در این جلسه بابیان اینکه بر اساس دستورالعملی که به امضای وزیر کشور و وزیر آموزشوپرورش رسیده باید علت بیسوادی در جامعه موردبررسی قرار گیرد گفت: در ۱۱ سال گذشته ۳۹ هزار و ۷۰۰ نفر از دانش آموزان گروه سنی ۶ تا ۱۷ سال در استان همدان از تحصیل بازماندهاند و یا ترک تحصیلکردهاند.
عباس احمدی مقیم با اشاره به اینکه در ۲ تا ۳ سال گذشته تعداد بازماندگان از تحصیل کمتر شده است افزود: سال گذشته ۳۵۰ نفر از کودکان لازم تعلیم به مدرسه مراجعه نکردهاند.
وی بابیان اینکه بررسی ثبتنام شدن دانش آموزان بر اساس کد ملی است، اظهار داشت: این تعداد دانشآموز در هیچ نقطه از کشور در مدارس ثبتنام نشدهاند که موظف هستیم تمام افرادی که بیرون از مدرسه هستند را شناسایی و علت مراجعه نکردن آنها به مدرسه را بررسی کنیم.
معاون سوادآموزی آموزشوپرورش استان همدان در ادامه از اجرای طرح ردیابی بازماندگان و تارکان از تحصیل خبر داد و عنوان کرد: پروپوزال این طرح آماده و تصویب شده است و امیدواریم اعتبارات موردنیاز برای اجرای این طرح از سازمان نهضت سوادآموزی کشور کسب شود.
عباس احمدی مقیم همچنین از تشکیل پایگاه اطلاعاتی دانش آموزان بازمانده از تحصیل خبر داد و بیان داشت: در این طرح تمام مشخصات افراد شامل نام و نام خانوادگی و آدرس محل سکونت ثبت خواهد شد.
وی یادآور شد: دانشآموزانی که از سن تحصیل گذشتهاند در مراکز نهضت سوادآموزی با بزرگسالان به تحصیل ادامه خواهند داد و در این راستا اعتباراتی برای این طرح در نظر گرفتهشده است.