علی محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: اگر مسئولان به جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در روستاهای خراسان شمالی بیشتر توجه داشته باشند بسیاری از مشكلات ناشی از این مسئله در روستاها رفع می شود.
وی گفت: تصرف غیرقانونی زمین های كشاورزی و ساخت و ساز در آنها، آسیب های زیادی به همراه دارد كه در برخی روستاهای استان این آسیبها به وضوح مشاهده می شود.
محمدی با اشاره به نقش دهیاران در توسعه روستاها و جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز تصریح كرد: دهیاران در روستاها به عنوان نمایندگان دولت فعالیت های خود را در راستای مراقبت از ثروتهای ملی، حفظ منافع دولت، اجرای دقیق قانون، اجرای سیاست های كلی دولت و ... انجام می دهند.
وی با اشاره به برخی خطرات ناشی از ساخت و سازهای غیرمجاز در روستاها اظهار داشت: به دلیل اینكه بناهای غیر مجاز بدون نظارت و رعایت مقررات ملی ساختمان احداث می شوند غیر مقاوم بوده و برای ساكنان آن در آینده مشكلات جدی به همراه خواهد داشت.
محمدی با بیان اینكه بنیاد مسكن انقلاب اسلامی در راستای توسعه بهتر روستاها طرحهای متعددی را اجرایی كرده است، گفت: طرح بهسازی، مقاوم سازی واحدهای مسكونی روستایی، طرح هادی، طرح بهسازی بافتهایی با ارزش روستایی، واگذاری زمین در روستاها و ... از جمله طرح هایی است كه تاكنون اجرایی شده است.
وی با توضیح برخی مشكلات موجود در روستاهای استان اظهار داشت: تغییركاربری و اعطای مجوزهای بدون ضابطه توسط شركت های خدمات رسان در محدوده خارج از طرح هادی از جمله این مشكلات است.
به گفته محمدی موارد فوق شناسایی و جمع بندی و مكاتبات لازم نیز برای رسیدگی به آنها انجام شده است.
مدیركل بنیاد مسكن انقلاب اسلامی خراسان شمالی با اشاره به اجرای اقدامات موثر به منظور جلوگیری از تغییركاربریهای اراضی در روستاها افزود: بنیاد مسكن انقلاب اسلامی استان در تلاش است تا واگذاری زمینهای منابع طبیعی با سالم ترین شیوه و بدون سوء استفاده سودجویان به منظور توسعه روستاها انجام شود.
به گزارش خبرنگار مهر، استان خراسان شمالی با داشتن هشت شهرستان، جمعیتی بالغ بر ۹۱۷ هزار نفر دارد که نیمی از آنها در روستاهای استان ساکن هستند.