کرج - مديرکل نظارت بر اجرای استاندارد صنايع غذايی، آرايشی، بهداشتی و حلال سازمان ملی استاندارد گفت: استاندارد تشویقی جایگزین خوبی برای استاندارد اجباری است.

رحیم ابوعلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تعداد زیاد استانداردهای اجباری در هر کشوری، نشان‌دهنده عدم توسعه‌یافتگی است و سازمان ملی استاندارد ایران این امر را در برنامه‌ها و فعالیت‌های خود مد نظر دارد.

وی ادامه داد: سازمان ملی استاندارد ایران به ضرورت جلوگیری از افزایش تعداد استانداردهای اجباری توجه ویژه‌ای دارد و لازم است تولیدکنندگان به استانداردسازی و ارتقای کیفیت ترغیب شوند.

مديرکل نظارت بر اجراي استاندارد صنايع غذايی، آرايشی، بهداشتی و حلال سازمان ملی استاندارد گفت: به دنبال استانداردسازی و ارتقای کیفیت محصولات تولیدی، تولیدکنندگان می‌توانند علامت استاندارد تشویقی را دریافت کنند که این نوع استاندارد، جایگزین خوبی برای استاندارد اجباری است.

ابوعلی افزود: چه در خصوص استاندارد اجباری و چه استاندارد تشویقی، از محصولات نمونه‌برداری می‌شود و بازرسی‌های لازم نیز صورت می‌گیرد تا تعیین صلاحیت انجام شود.

مديرکل نظارت بر اجراي استاندارد صنايع غذايي، آرايشی، بهداشتی و حلال سازمان ملی استاندارد گفت: استانداردهای تشویقی از بهترین راهکارهای موثر برای افزایش استانداردسازی و ارتقای کیفیت محصولات تولیدی است.

به گفته ابوعلی کاهش تعداد استانداردهای اجباری در هر کشوری از نشانه‌های رفتن به سوی توسعه‌یافتگی است و این امر را در ایران نیز دنبال می‌شود.

سازمان ملی استاندارد ایران در کرج مستقر است.