به گزارش خبر گزاري "مهر" ، فرشته عارف نيا در گفت و گو با ستاد خبري نخستين همايش سراسري آموزش هنر گفت : يكي از مهمترين مسائل مورد بحث در زمينه آموزش هنر ، استفاده از طرح هاي انجام شده توسط متخصصين و پژوهشگران است كه عموما به فراموشي سپرده شده و بايگاني شده اند . هر كدام از اين طرح ها كه حاصل تحقيق و تفحص كارشناسان و اساتيد، طي سال هاي متمادي است، خود سرمايه هاي ارزشمندي در جهت ارتقاء هنر و بهبود سيستم آموزشي در كشور است.
وي در ادامه افزود : تحول در استراتژي مد يريتي در حوزه دانشگاه ها ، از اساسي ترين راهكار ها در زمينه اصلاح سيستم آموزشي بوده و وجود سيستم مد يريتي صحيح ، زمينه ساز رفع مشكلا ت و مسائل عد يده اي در حوزه دانشگاه و مسائلي چون تامين بودجه مناسب ، اتخاذ مشي صحيح در اداره حوزه ذي ربط ، جذ ب اساتيد متخصص ، بكار گرفتن روش هاي صحيح و اتخاذ قوانين كاربردي مد يريتي خواهد بود .
عارف نيا خاطر نشان كرد : آنچه مد نظر مسئوولين و بر گزار كنند گان نخستين همايش آموزش هنر است ، ارائه راهكار هاي عملي در مورد مسائل مطرح شده و استفاده كاربردي از نتايج مطالب ارائه شده است كه در گذ شته كمتر به آن پرداخته شده است . عضو هيات علمي دانشگاه هنر، حركت بخش آموزش از تدريس به سمت ياد گيري را يك اصل مهم دانسته و افزود : سيستم آموزشي نبايد به صورت يك طرفه ارائه شود و وجود فاكتور هايي چون اساتيد ، مراكز مطالعه يا كتابخانه ها ، فضاهاي آموزشي و سيستم مديريتي صحيح و كار آمد از مواردي هستند كه باعث پويايي و ترغيب و حركت دانشجويان به سوي فراگيري هر چه بيشتر مي شوند .
وي در پايان اظهار اميد واري كرد : در همايش آموزش هنر ، با پرهيز از غوغا سالاري ، عد م استفاده از مطالب تكراري توجه به طرحهاي تحقيقي و پژوهشي و حضور مسئوولين و سياست گذاران سيستم آموزش هنر ، بتوان نتايج مفيد و شايسته اي در جهت پيشرفت و تعالي هنر در كشور بد ست آورد .
لازم به ذ كر است نخستين همايش سراسري آموزش هنر با بررسي محورهايي چون : ارزيابي وضعيت آموزش هنر در مقاطع مختلف طي 50 سال اخير در كشور ، بررسي شيوه هاي گوناگون آموزش مستقيم و غير مستقيم هنر و وضعيت آموزش هنر در ديگر كشور ها و بررسي وضعيت و توان علمي فارغ التحصيلان هنر در روزهاي 3 و 4 آذر ماه جاري ، در تالار اند يشه حوزه هنري سازمان تبليغات اسلا مي وبا حضور استادان، هنرمندان و دانشجويان رشته هنربرگزار مي شود.
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۸۲ - ۱۲:۱۱
استفاده بهينه از طرحهاي پژوهشي و تحقيقي توسط كارشناسان ، مهمترين راه دسترسي به يك سيستم آموزش كار آمد و در خدمت توسعه پايدار است .