قم - رئیس هیئت کبدی استان قم از پایان کار نماینده قم در دور رفت لیگ کبدی ساحلی با یک پیروزی و ۲ شکست خبر داد.

مسلم رشیدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: پرونده دور رفت رقابت‌های لیگ بر‌تر کبدی ساحلی باشگاه‌های کشور روز گذشته در سبزوار بسته شد و تیم کبدی استان قم با ۲ شکست و یک پیروزی در انتظار دور برگشت باقی ماند.

وی افزود: کبدی کاران قمی پس از عبور از مرحله مقدمانی به مرحله گروهی لیگ بر‌تر کبدی ساحلی صعود کردند و در گروهی ۴ تیمی با تیم‌های سیستان و بلوچستان، خوزستان و سبزوار در یک گروه قرار گرفتند.

رئیس هیئت کبدی استان قم گفت: در این مسابقات تیم کبدی قم کار خود را با شکست برابر تیم میزبان آغاز کرد و در مسابقه‌ای نزدیک در عین شایستگی ۴۵ بر ۴۰ مغلوب حریف خود شد.

رشیدی بیان داشت: دومین مسابقه تیم کبدی ساحلی قم برابر باغملک خوزستان برگزار شد که در این مسابقات تیم خوزستان با ارائه یک بازی بر‌تر نسبت به قم، ۴۷ بر ۲۲ برابر حریف خود به برتری رسید.

وی عنوان کرد: کبدی کاران قم در سومین مسابقه برابر تیم قدرتمند سیستان و بلوچستان بازی بسیار خوبی انجام دادند و در مسابقه‌ای نزدیک، ۳۳ بر ۳۲ حریف خود را شکست دادند تا امید تیم کبدی قم به کسب جواز صعود در دور برگشت افزایش یابد.

رئیس هیئت کبدی استان قم با اشاره به برگزاری جشنواره همگانی توسعه کبدی در قم تصریح کرد: برگزاری چنین جشنواره‌ای در رشته کبدی در تاریخ ورزش قم بی‌سابقه بود و سبب شد جمعیت قابل توجهی از نوجوانان و نونهالان جذب این رشته شوند.

رشیدی افزود: ظرفیت‌های رشته کبدی به عنوان یک رشته مدال آور در عرصه بین المللی باید مورد توجه قرار گیرد و نیاز به امکانات سخت افزاری بیشتری برای توسعه این رشته در قم داریم.