امیر رجبی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه نگارخانه «نقش خیال» در محل ساختمان اداری حوزه هنری در پاسخ به دغدغه هنرمندان در برگزاری نمایشگاه ها احداث شده است، اضافه کرد: با توجه به کمبود گالری و نمایشگاه های هنری این نمایشگاه دائمی را دایر کردیم.
وی با تاکید به اینکه برگزاری نمایشگاه ها با هدف معرفی آثار هنرمندان بومی استان است، متذکر شد: در عین حال در نظر داریم زمینه تعامل عموم مردم با تولیدات هنری را ارتقا بخشیم و زمینه ساز آشتی با هنر باشیم.
به گفته سرپرست حوزه هنری استان در مهر ماه امسال علاوه بر برگزاری نمایشگاه های هنری، کارگاه های آموزشی متنوعی برای علاقه مندان تدارک دیده شده است.
رجبی با یادآوری برگزاری ۳۳ کارگاه آموزشی در طول تابستان تصریح کرد: علاوه بر اینکه این کارگاه ها تداوم دارند، ثبت نام برای کارگاه های آموزشی مهر ماه نیز آغاز شده است.
وی اضافه کرد: در بخش هنرهای تجسمی ۲۳ کارگاه آموزشی، در روابط عمومی ۹ کارگاه، در ادبیات سه کارگاه، در موسیقی ۱۲ کارگاه، در هنرهای نمایشی سه کارگاه و در هنرهای تصویری هفت کارگاه پیش بینی شده است.
سرپرست حوزه هنری استان همچنین از برگزاری هفتگی کارگاه شعر آیینی، کارگاه شعر و کارگاه داستان نویسی، کارگاه درس گفتارهای مثنوی، کارگاه رمان، کارگاه تاریخ شفاهی، کارگاه شعر و خاطره، کارگاه تخصصی سینما و کارگاه نقد و بررسی آثار نمایشی تا اسفند ماه امسال خبر داد
وی با اشاره به برگزاری جشنواره شعر و داستان سیب، بیان داشت: در پی برگزاری کارگاه ها مجموعه تولیدات داستان نویسان و شعرای استان در قالب کتاب «داستان ما» و کتاب «شعر ما» منتشر می شود.
رجبی همچنین از برگزاری سومین همایش هنر وسانه خبر داد و افزود: علاوه بر این در سال جاری تولید دو فیلم کوتاه حرفه ای و دو عنوان نمایشنامه و چاپ کتاب خاطرات اسیر آزاد شده ایرانی در دستور کار قرار گرفته است.