پروژه اي عظيم در حدود دوازده هكتار ، با عنوان بوستان مرداني در حال فضا سازي است و در كنار آن طرح ساخت مقبره ، بوستان و " فرهنگسراي مرداني " دنبال مي شود .

به گزارش خبرنگار فرهنگ و ادب مهر ، عمليات اجرايي اين پروژه از سال گذشته توسط شهرداري كازرون آغاز شده است .

اين گزارش حاكي است ابتدا سه معمارچيره دست بومي ، طرح هاي خود را ارائه دادند كه يكي از اين طرح ها ازحافظيه و ديگري برگرفته از مجموعه باستاني پاسارگاد بوده است و طرح سوم ، طرحي ابتكاري بود كه با توجه به اشعارزنده ياد نصرالله مرداني و معماري تاريخي كازرون تهيه شده  است و اهل هنر و ادب منطقه طرح سوم را لازم الاجرا دانسته اند . 

به گزارش مهر ، باغي كه آرامگاه نصرالله مرداني درآن قرار گرفته است ، با ورودي شهركازرون فاصله قابل توجهي دارد ، كه وجود اين فاصله براي شهرداري كازرون به عنوان مجري طرح پروژه ، مشكلاتي را به وجود آورد و از پيشرفت كار تا حد چشمگيري كاست .

شهردار كازرون به ستاد برگزاري كنگره ستيغ سخن گفته است : با توجه به اينكه هركدام ازاين قسمت ها اعتبار و بودجه جداگانه اي مي طلبند ، اگرتنها شهرداري كازورن متولي اين امر شود ، طرح بوستان ، مقبره و فرهنگسرا 10 سال  و يا  بيشتر طول مي كشد ،  اما اگر مساعدت هايي  ازسوي مديريت  استان فارس و دولت صورت بگيرد ، كار با سرعت بيشتري به پيش خواهد رفت . 

به گزارش مهر ، كنگره سراسري " ستيغ سخن " يادواره زنده ياد استاد نصرالله مرداني - حماسه سراي معاصر با هدف تجليل از مقام ادبي اين اديب متعهد ، چهارم و پنجم اسفندماه سالجاري در شيراز و كازرون برگزار خواهد شد .